Home / AKTUELNO / EKSKLUZIVNI SNIMAK DOSAD NEOBJAVLJENOG INTERVJUA: Poslušajte šta su Marjanovići pričali dok je policija tragala za Jelenom! EVO ZAŠTO NISU ODMAH PRIJAVILI NESTANAK!

EKSKLUZIVNI SNIMAK DOSAD NEOBJAVLJENOG INTERVJUA: Poslušajte šta su Marjanovići pričali dok je policija tragala za Jelenom! EVO ZAŠTO NISU ODMAH PRIJAVILI NESTANAK!

500- Jelena- Marjanovic- Foto- Telegraf

Nestanak pevačice Jelene Marjanović prijavljen je u petak 2. aprila 2016. godine, a njeno telo pronađeno je dan kasnije.

Ona je otišla da trči oko 15 časova i nije vratila, a nešto pre 20 časova porodica je policiji prijavila nestanak.

Novinarka Kurira posetila je kuću Marjanovića u subotu u trenutku dok još policija nije pronašla telo i dok se Jelena i dalje vodila kao nestala.

Zoran je tada bio na saslušanju, zajedno sa svekrvom Zoricom, a za to vreme Jelenin svekar je za Kurir ispričao da su oni prvo pomislili da joj je, dok je trčala, pozlilo.

„Prvo što pomisliš, pošto je na dijeti, je da je pala u nesvest, ali ne može onda Zoran da kaže: „E, ajde idemo u 29. novembar.

Prvo smo pretražili kuće dole oko Dunava. Oni kažu da su sve kuće dole pregledane“, osvrnuo se Vladimir na policijsku potragu koja je u tom trenutku trajala, uz isticanje da se na tom delu nasipa skupljaju agresivni narkomani koji su mogli da povrede Jelenu.

U nastavku razgovora imao je samo reči hvale za svoju snaju.

„Jeca je jedno tako divno stvorenje, ko je poznaje… Jedna duša.

Komšinica što je viđa preko ograde, ubi se plačući. Njen osmeh… Ona je vesela jako.

Divna duša. I zato mene nervira jako, znaš kad je povezuju, kao pevačica… Pa ona je privržena, ona bi pre umrla nego da ostavi Janu i Zorana.

Ona je tako vaspitana, takva je. Ne možeš da je vaspitaš, ona je takva.

Odana je, voli svoje, saosećajna je.

Ona sve voli, svakoga, duša jedna velika. Gde nju da povrede“, u neverici je ponavljao Vladimir Marjanović.

Ono što posebno skreće pažnju je da je, kada je Zoran Marjanović uhapšen pod sumnjom da je učestvovao u zločinu, njegov otac Vladimir potpuno promenio priču, rekavši da je hapšenje njegovog sina namešteno i iznevši potom do tada potpuno nepoznate detalje.

„Ovo je klasična nameštaljka za mog sina Zorana, vidite šta su mu radili. Jelena je dugo bila u vezi sa oženjenim tajkunom, on je jako moćan i drži pola grada.

Jelena je tražila od tog biznismena da se razvede, a on nije hteo i zato ju je i ubio. Molim vas, pomozite, molim vas, plašim se da će mi Zorana ubiti u zatvoru.

Plašim se da ne bude da se sam ubio, plašim se i za Janu“, izjavio je nedavno Vladimir.

Snimak razgovora možete poslušati ovde:

http://www.kurir.rs/crna-hronika/2916491/ekskluzivni-snimak-do-sad-neobjavljenog-intervjua-poslusajte-sta-su-marjanovici-pricali-dok-je-policija-tragala-za-jelenom-evo-zasto-nisu-odmah-prijavili-nestanak

Check Also

POJAVIO SE SVEDOK KOJI TVRDI DA SE ZNA KO JE UBIO GARDISTE (VIDEO)

Advokat porodica ubijenih gardista Predrag Savić izjavio je u Danu uživo da se “polako kruni …