Home / AKTUELNO / Evo dokle će trajati leto u oktobru…

Evo dokle će trajati leto u oktobru…

Najviša temperatura nas čeka u naredna dva dana, 14. i 15. oktobra kada će živa u termometru dostići čak 27. podeljak. Istina, ovog vikenda će visoku temperaturu za ovo doba godine (do 23 Celzijusa) pokvariti kratkotrajna kiša, ali ćemo zato ostatak meseca provesti uz temperature koje neće padati ispod 19 Celzijusovih stepeni

sunce- vreme

Niko nije očekivao da ćemo prvog i drugog vikenda u oktobru nositi majice kratkih rukava i umesto iza zatvorenih vrata, vreme provoditi na Adi i u Košutnjaku.

Uživanje u lepom vremenu nas sudeći po prognozi sajta accuweather.com čeka do kraja ovog meseca.

Najviša temperatura nas čeka u naredna dva dana, 14. i 15. oktobra kada će živa u termometru dostići čak 27. podeljak. Istina, ovog vikenda će visoku temperaturu za ovo doba godine (do 23 Celzijusa) pokvariti kratkotrajna kiša, ali ćemo zato ostatak meseca provesti uz temperature koje neće padati ispod 19 Celzijusovih stepeni.

Tek od 1. novembra, čeka nas zahlađenje, ako se prosečna temperatura od 16 Celzijusa usred novembra može nazvati zahlađenjem!

Ne ostaje nam ništa drugo do da vam predložimo da se opustite i uživate u lepom vremenu.

Ipak, ono što morate da pazite jeste i činjenica da je ovako visoka temperatura u jesen jako opasna za zdravlje, da pada imunitet i da je organizam pet puta više skloniji prehladama, sinusnim alergijama, virusima. Naša preporuka glasi: ne opuštajte se, ne razgolićujte se (posebno noću kada zahladni), pijte što više tečnosti i vitamina C i (ako do sad niste) probajte magična dejstva SLANE SOBE, uz pomoć haloterapija koje bez lekova ubijaju prehlade, viruse i jačaju imunitet na prirodan način.

(Telegraf.rs)

Check Also

HAOS U BRISELU: DESETINE HILjADA NA ULICAMA, SUKOBI S POLICIJOM, SUZAVAC.. (VIDEO)

Na desetine hiljada ljudi marširalo je danas centrom Brisela u znak protesta zbog pooštrenih ograničenja …