Home / AKTUELNO / EVO ŠTA ČEKA SRBE: Moraćete da UČITE DECU o GEJEVIMA i ne smete im oduzeti mobilni, ako to uradite čeka vas SUROVA KAZNA!

EVO ŠTA ČEKA SRBE: Moraćete da UČITE DECU o GEJEVIMA i ne smete im oduzeti mobilni, ako to uradite čeka vas SUROVA KAZNA!

502

Detetu smete da kupite mobilni telefon, ali kasnije mu ga ne smmete oduzeti! Ovo predviđa Prednacrt građanskog zakonika, a evo šta on još predviđa

Detetu smete da kupite mobilni telefon, ali kasnije mu ga ne smmete oduzeti!

Ovo predviđa Prednacrt građanskog zakonika, kao i da se detetu ne može zabraniti izlazak iz kuće, a koji roditelj bude ovo uradio može biti lišen starateljstva nad detetom!

Novi prednacrt građanskog zakonika predviđa i da su roditelji već od pete godine u obavezi da dete informišu o homoseksualnosti!

Ovo su samo neki detalji iz Prednacrta građanskog zakonika o kojem je juče počela javna rasprava na Pravnom fakultetu u Srbiji koja će trajati narednih godinu dana.

Rasprava bi trebalo da opredeli stavove društva i stručne javnosti o nizu novina koje se spominju u predlozima, a između ostalog o opravdanosti uvođenja eutanazije i surogat materinstva i pravnog regulisanja istopolnih vanbračnih zajednica.

(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …