Home / AKTUELNO / Goca Tržan progovorila o zdravstvenim problemima: Naša pevačica zbog bolesti drastično smršala

Goca Tržan progovorila o zdravstvenim problemima: Naša pevačica zbog bolesti drastično smršala

500

Pevačica Goca Tržan progovorila je o zdravstvenim problemima zbog kojih ne može da zatrudni. U emotivnoj ispovesti ona otkriva kako je poslednjih nekoliko meseci morala da se odrekne omiljenih namirnica da bi insulin svela na najniži mogući nivo.

Pevačica kaže da sve to radi da bi krajem godine otišla na vantelesnu oplodnju, kako bi ona i njen četrnaest godina mlađi suprug Raša Novaković dobili bebu. Goca svojim primerom želi da poruči svim ženama koje prolaze kroz sličnu situaciju da treba da se bore uprkos neprilikama koje ih prate.

– Poslednjih meseci sam dosta smršala, ne jedem šećer i hleb zbog hormonalnog statusa i zbog toga sam mnogo nervozna.

Imam strog režim ishrane i moram da vodim računa kako bih kasnije mogla da krenem na vantelesnu, jer imam problem sa dijabetesom.

Zbog zdravlja moram da vodim računa kako ću i šta da unosim u sebe jer mi preti da dobijem dijabetes tipa dva. Sve šećere i bela brašna sam izbacila zbog toga – kaže Goca za „Alo!“ i otkriva da je sličnu borbu već vodila.

Zbog neredovne ishrane i neurednog načina života pre tri godine sam dobila dijabetes, pa sam držala dijetu. U međuvremenu sam se malo pridržavala saveta lekara, a malo sam kršila pravila. Međutim, sada sam se baš uozbiljila što se toga tiče i vrlo poštujem sve što su mi lekari rekli.

Rekla mi je doktorka da zbog hormona moram da pripazim na ishranu i to radim najviše zbog veštačke oplodnje – objašnjava Goca, koja otkriva da se u prvoj trudnoći dosta ugojila, pa očekuje da joj se to desi i sada kada ponovo zatrudni.

Ona kroz šalu kaže da još koji mesec želi da uživa u vitkoj liniji.

– Kada zatrudnim, izgledam kao nilski konj, hoću da se još malo provlačim ovako vitka. Teško da ću u tom periodu biti normalna, ali imam veliku želju da ponovo imam bebu. Imam u planu da do kraja godine sve završim oko veštačke oplodnje i trudnoće – završava pevačica.

(Ljubomir Tozev , Alo!)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …