Home / AKTUELNO / Hakeri provalili u Soroševe TAJNE PAPIRE i otkrili njegove paklene planove!

Hakeri provalili u Soroševe TAJNE PAPIRE i otkrili njegove paklene planove!

soros
Hakeri su objavili više od 2.500 dokumenata Fondacije za otvoreno društvo koju vodi američki milijarder Džordž Soroš, a koji otkrivaju planove rada, strategije, prioritete i druge Sorošove aktivnosti i obuhvataju izveštaje o evropskim izborima, migracijama i azilima u Evropi.

Navodi se da iza procurelih dokumenata stoje američki aktivisti koji žele da predstave istinu o „procesu donošenja odluka SAD, kao i o ključnim elementima američkog političkog života“.

Američki stručnjaci za bezbednost, ipak za curenje ovih podataka smatraju odgovornima ruske hakere.

Dokumenti su, grupisani u sekcije, kao što su geografska područja, Svetska banka i Kancelarija predsednika i odnose se na period od 2008. do 2016. godine.

Prema navodima portparolke FBI Lore Silber, hakeri su podatke o Fondaciji za otvoreno društvo objavili najpre u junu.

Ona je rekla da je istraga pokazala upade na internu mrežu koju koriste članovi odbora, osoblje i partneri Sorošove fondacije.

Hakeri su otkrili i mejlove bivšeg zapovednika NATO u Evropi Filipa Bridlava u kojima se vidi kako je taj američki general pokušavao da isprovocira američkog predsednika Baraka Obamu da započne sukob sa Rusijom.

Bridlav je rekao da su ukradeni imejlovi bili deo državne obaveštajne operacije.

Podseća se da je Vikiliks pre nekoliko dana objavio da je milijarder Džordž Soroš 2011. davao uputstva Hilari Klinton kako da pristupi tadašnjim nemirima u Albaniji.

(Tanjug)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …