Home / AKTUELNO / HAOS U BRITANIJI: BROJ DOMAĆINSTAVA KOJA NE MOGU DA PLATE STRUJU SKAČE NA ŠEST MILIONA!

HAOS U BRITANIJI: BROJ DOMAĆINSTAVA KOJA NE MOGU DA PLATE STRUJU SKAČE NA ŠEST MILIONA!

VISOKI funkcioner gornjeg doma ruskog parlamenta Aleksej Puškov, koji je i ekspert za spoljnu politiku, prokomentarisao je pisanje londonskog lista The Guardian da bi do proleća u Velikoj Britaniji broj domaćinstava koja neće moći da plate struju mogao da poraste sa četiri miliona na (novih) rekordnih šest miliona.

Na svom Telegram-kanalu je tim povodom napisao:

„Nepromišljena fascinacija takozvanom ‘zelenom energijom’, koja nije u stanju da obezbedi potreban nivo proizvodnje električne energije u savremenom svetu, stvorila je novu vrstu siromaštva – energentsko

siromaštvo, za koje niko u Britaniji, a ni u Evropi nikada dosad čuo. To je cena neadekvatne ideologije i politike, a i rezultat čiste nekompetentnosti“.

Puškov je u istom svom osvrtu još dodatno ukazao:

„Liberalne elite su poverovale da mogu po sopstvenom nahođenju, po izmišljenim ideološkim obrascima, samovoljno da preoblikuju svet, da mogu izmeniti decenijama uhodavano snabdevanje gradova toplotom i energijom, da mogu rušiti porodične temelje koji postoje desetinama hiljada godina, da mogu po svome prekrajati ljudsku biološku prirodu, vekovne kulture i političke sisteme, kao što su pokušale u Avganistanu i drugde. To, međutim, svuda vodi ka katastrofama“.

Check Also

NOVINAR ZATRESAO CELU DRŽAVU TEKSTOM: MRZIMO NOVAKA JER NIJE KUKAVICA KAO MI AUSTRALIJANCI!

Tekst kolumniste portala “Spektator”, Džejmsa Mekfirsona izazvao je ogromne potrese u Australiji! Zašto je tako, …