Home / AKTUELNO / HAOS U ROTERDAMU! POLICIJA PUCA NA NAROD, MRTVI I RANJENI NA ANTIKORONA PROTESTU! (VIDEO)

HAOS U ROTERDAMU! POLICIJA PUCA NA NAROD, MRTVI I RANJENI NA ANTIKORONA PROTESTU! (VIDEO)

Masovni protest protiv korona mera u Roterdamu pretvorio se u krvoproliće. Na snimcima koji izgledaju kao građanski rat, vidi se kako policija puca bojevom municijom na goloruk narod (uglavnom mladići i devojke) dok u pozadini odjekuju vrisci, zvuci eksplozije, a po ulicama gore požari, zapaljen je veliki broj policijskih automobila.

Stravične scene gušenja protesta naroda u Holandiji za sada ne objavljuje nijedan medij u Srbiji ni u svetu, a snimci se šire društevnim mrežama.

Holanđani koji su učestvovali na protestu tvrde da on nije bio nasilan, niti je narod izazvao ovakvu rekaciju policije, već da ih je uplašio ogroman broj građana koji su izađli na ulice pa je režim naredio policiji da pobunu uguši u krvi.

Na zvaničnoj televiziji su priznali da je dvoje lica ubijeno na protestu (narod tvrdi da je mnogo više), a ne zna se ni koliko je ranjeno.

Na snimku ispod se vidi kako policija puca iz vozila u goloruke mladiće koji stoje i ne provociraju ovakvu reakciju, a potom jedan pada pogođen i vrišti od bola dok policija beži, a narod pritrčava da mu pomogne.

Pogledajte video:

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …