Home / AKTUELNO / HOROR KOD NEGOTINA: PAS LUTALICA U ZUBIMA MEĐU PROLAZNIKE DONEO NEŠTO STRAVIČNO! IZA TOGA KRIJE SE JEZIVA PRIČA!

HOROR KOD NEGOTINA: PAS LUTALICA U ZUBIMA MEĐU PROLAZNIKE DONEO NEŠTO STRAVIČNO! IZA TOGA KRIJE SE JEZIVA PRIČA!

Strava i užas kod Negotina! Lobanja zasad nepoznatog muškarca s ostacima tkiva i kose pronađena je na brdu kod Negotina. Kako saznajemo, pas lutalica je u čeljustima nosio ljudsku glavu, koju je ispustio kada je ugledao slučajnog prolaznika.

Bizaran prizor šokirao je meštane Negotina 25. avgusta u žbunju na Bukovu, nedaleko od lokalne benzinske pumpe. Sumnja se da je reč o muškarcu starom 38 godina, koji se doselio u Timočku krajinu iz Hrvatske, a čiji je nestanak prijavljen prošlog meseca. Međutim, njegovo telo još nije pronađeno.

– Prolaznik je video da lutalica nešto nosi u čeljustima, a pas je svoj plen ispustio čim je ugledao čoveka. Prolaznik se šokirao kada je video da je to ljudska lobanja. Pošto nije pronađen ostatak tela, pretpostavlja se da su ga grabljivice ili psi lutalice raskomadali i pojeli – navodi izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo, lobanja je pronađena bez donje vilice, a na njoj je još bilo tkiva i kose.

Lobanja je odmah odneta na obdukciju da bi se DNK analizom utvrdilo kome pripada i kako je nastupila smrt. Traga se za ostacima delova tela, a moguće je da su razvučeni unaokolo – navodi naš sagovornik.

U Negotinu se dva muškarca vode kao nestala, a treći je nedavno pronađen mrtav. Reč je o Svetislavu Laziću (78), zvanom Tića iz Čubre, koji je nestao je 18. avgusta. On je tada izašao iz kuće i ubrzo mu se izgubio svaki trag, a telo je nađeno sedam dana kasnije u šipražju.

– On je misteriozno nestao, a bio je slabo pokretan. Bio je u pidžami i papučama, a na glavi je imao kačket maslinaste boje. Meštani su pretraživali bunare i polja, čak i uz pomoć drona, ali bez uspeha. Nažalost, njegovo telo nađeno je u nedelju, 25. avgusta, u šipražju – ispričao je naš izvor blizak porodici.

Kao nestali vode se još dva muškarca. Jedan je nestao pre tri nedelje. Star je 38 godina, a poreklom je iz Hrvatske, dok je drugi poslednji put viđen pre nekoliko dana na reci Timok.

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …