Home / AKTUELNO / HOROR U ZVEZDARSKOJ ŠUMI: Prostitutka zarazila sidom 6 dečaka i terala ih da prose za nju?

HOROR U ZVEZDARSKOJ ŠUMI: Prostitutka zarazila sidom 6 dečaka i terala ih da prose za nju?

Beogradska policija na Zvezdari uhapsila Vesnu M. (24) i slučajno otkrila jezivu priču. Imala seks sa decom od 12 do 14 godina i terala ih da prose za nju.
nasiljeNedavna policijska akcija hapšenja prostitutke Vesne M. (24) iz naselja Mali Mokri Lug kod Beograda, otkrila je mnogo jeziviju priču koja se odvijala na ulicama glavnog grada.

Ova žena je organizovala grupu od šest dečaka, koji su za seks morali da joj plate prosjačenjem. Otkriveno je, međutim, da ih je ona tokom odnosa zarazila hepatitisom C, ali se sumnja da im je prenela i virus HIV.

Kod ove dece, od 12 do 14 godina, u međuvremenu je potvrđeno prisustvo virusa hepatitis C i oni su na lečenju. Sumnja se da im je izolovan i HIV, ali se takav podatak još ne obelodanjuje. Kod Vesne M., inače Romkinje, potvrđeno je prisustvo oba virusa. I ona je na lečenju.

– O drami koja se odvijala nedaleko od centra grada sasvim se slučajno saznalo – navodi izvor. – Jedna žena je prijavila da u Zvezdarskoj šumi stalno viđa neko dete kako luta i da sumnja da je oteto. Kroz nekoliko dana je prijavila da ima još dece, da su neka bele, a neka tamne puti.

Patrola zvezdarske policije je krenula da vidi šta se dešava. Tamo su zatekli Vesnu M. i dečake i otkrili jezivu priču.

– Nejasno je pod kojim okolnostima je ona stupala u kontakt sa decom – navodi sagovornik. – Bila je priča da su kidnapovana, ali se to ispostavilo kao netačno.

Reč je o dečacima iz razorenih porodica, koji se lako vezuju za ljude koji im pruže malo pažnje. Ona ih je navodila na seks, a kako nisu imali da plate, morali su da prosjače i njoj daju novac. I tako su ušli u vrzino kolo iz kog nisu mogli da izađu. Sada su i bolesni.

Tokom istrage utvrđeno je da četvoro dece iz Beograda, kao i da je jedan dečak iz Čačka, a drugi iz Valjeva. Kada ih je policija pronašla bili su u zapuštenom stanju, sa ranama po telu. U prvi mah nije se ni znalo da su bolesni.

– Vesna nije radila sama, imala je makroa za kojim sada policija traga – kaže izvor. – Ovim slučajem bavi se i tužilaštvo. Ona tvrdi da nije znala da je bolesna, ali sumnja se da laže, jer je nekoliko puta hapšena.

Ponovo je sada trestirana i utvrđeno je da ima oba virusa. Onda su nadležne službe odlučile da pregledaju i dečake, koji su zatečeni sa njom.

Kod svih njih je potvrđen virus hepatitisa, a sumnja se da su zaraženi i HIV-om. U toku je istraga kako bi se utvrdilo da li je Vesna M. namerno imala polne odnose sa dečacima kako bi im prenela virus.

– Koliko je ona zarazila ljudi još se utvrđuje, jer tokom bavljenja prostitucijom, kako je ispričala, nije koristila zaštitu – navodi izvor. – Možemo samo da pretpostavimo da ta brojka nije mala, a najviše ih je, prema njenim rečima, među romskom populacijom.

PRENOSILA VIRUS LjUBAVNICIMA

PRE dve godine u Beogradu je uhapšena još jedna žena koja je širila opaki virus. M. Č., devojka iz unutrašnjosti Srbije, koja je u to vreme imala 27 godina, zarazila je petoricu biznismena HIV-om.

Nju je policija privela jer se sumnjalo da je namerno imala seks bez zaštite, a nju je prijavio bivši ljubavnik kojeg je zarazila, a on virus preneo supruzi.

M. Č. je još sa 20 godina saznala da ima sidu, ali je to krila od svih. Ipak, u njenom zdravstvenom kartonu nalazila se napomena o prisustvu virusa.

(Večernje novosti)

Check Also

NOVINAR ZATRESAO CELU DRŽAVU TEKSTOM: MRZIMO NOVAKA JER NIJE KUKAVICA KAO MI AUSTRALIJANCI!

Tekst kolumniste portala “Spektator”, Džejmsa Mekfirsona izazvao je ogromne potrese u Australiji! Zašto je tako, …