Home / AKTUELNO / HTELI DA POMOGNU, PA PREŽIVELI DRAMU: PORED PUTA VIDELI KRVAVU DEVOJKU I POVEZELI JE, ONO ŠTO JE USLEDILO NEĆE ZABORAVITI

HTELI DA POMOGNU, PA PREŽIVELI DRAMU: PORED PUTA VIDELI KRVAVU DEVOJKU I POVEZELI JE, ONO ŠTO JE USLEDILO NEĆE ZABORAVITI

Policijskoj stanici Modriča, u ponedeljak oko 20 časova, prijavljen je nesvakidašnji incident koji se desio u selu Jezero u opštini Vukosavlje. Naime Jozo Š. naišao je “mercedesom” sa drugarom Veselkom P. na devojku koja stajala pokraj puta sva krvava.

Kada su je pozvali da joj pomognu i kada je ona sela u njihov auto, u velikoj brzini naišao je “golf” bez registrskih tablica i tri puta od pozadi udario u “mercedes”.

– Odmah smo pozvali policiju, međutim beli “golf” se tad pojavio i ispred nas i opet tri puta udario u naš auto da bi na kraju udario levu stranu “mercedesa” i tom prilikom je slomio točak. Mladić je izašao i “golfa” i počeo je da nam preti, posovao nam je sve po spisku. Bio je vidno pijan.

Došala je policija, a on je pobegao prema Odžaku. Pripadnici MUP su preuzeli devojku koja nam je rekla da je iz Šamca. Mi smo želeli samo da joj pomognemo jer je bila sva krvava i iscrpljena, najverovatnije od batina – ispričao je za Novosti Veselko P. svedok događaja.

– Odmah po prijavi reagovali su policajci iz Policjske stanice Modriča, pronašli su i identifikovali osobu, te utvrdili da se radi o M.R. iz Odžaka u FBiH i ženi S.T. iz Šamca. M.R. je uhapšen i nad istim je izvršeno alkotestiranje i testiranje na opojne droge, prilikom čega je kod istog utvrđeno prisustvo aklkohola u organizmu i da je pozitivan na određenu opojnu drogu. O navedenom je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj – saopšteno je iz Polcijske uprave Doboj.

Nezvanično, radi se o mladiću koji je od ranije imao problema sa zakonom, dok je devojka S.T. (27) iz Šamca i kako se nezvanično saznaje predstavila sa kao njegova supruga.

Check Also

PREKO MILION LJUDI NA DEMONSTRACIJAMA U PARIZU! (VIDEO)

Deseti vikend protesta počeo je u 12 sati. Organizatori kažu da je bilo preko milion …