Home / AKTUELNO / IGRA SUDBINE! Da li je Manda ovim rečima na Batinoj sahrani predosetio svoju smrt?! (VIDEO)

IGRA SUDBINE! Da li je Manda ovim rečima na Batinoj sahrani predosetio svoju smrt?! (VIDEO)

mandaPotresnim govorom kojim je Manda ispratio Velimira Batu Živojinovića na večni počinak, kao da je predosetio i svoj skori, tragičan kraj.

Milorad Mandić Manda bio je jedan od mnogobrojnih glumaca koji su na sahrani Velimira Bate Živojinovića održali oproštajni govor. Tog 26. maja Manda je rekao, između ostalog, “Možda je budžet onog ministra kulture gore mnogo veći pa im treba toliko glumaca”.

To sada, iz ovog ugla, zvuči toliko potresno, kao da je predosetio svoj tragičan kraj.

Ovo je govor koji je Manda izrekao na Batinoj sahrani:

“Mnogo smo ponosni na tebe, na tvoju porodicu jer ste se borili kao lavovi sve ove četiri godine. Od tebe smo Bato krali zanat, ja ti se izvinjavam što nismo i više. Sve što smo mi uzimali, znao si da će kroz nas živeti. Teško je u ovo vreme pričati jer nama godine nisu važne, već ono što ostaje iza čoveka.

Ovo je još jedna u nizu godina glumaca, možda je budžet onog ministra kulture gore mnogo veći, pa im treba toliko glumaca. Pozdravi ih sve. Obožavali smo te.

Bato, hvala ti za sve i naravno mi smo ti večno zahvalni, nadam se da si otišao mirno, u snu. Legendo, počivaj u miru” – rekao je tada plačnim glasom Manda.

Pogledajte snimak sa sahrane, Manda je nosio kovčeg:

(Telegraf)

Check Also

UDARNO! „DOLAZE PANDEMIJE KOJE BI MOGLE BITI MNOGO GORE OD KORONA VIRUSA!“

MILIJARDER i osnivač Majkrosofta, Bil Gejts, upozorio je da dolaze pandemije koje bi mogle biti …