Home / AKTUELNO / INSAJDER KOJI JE OTKRIO PLJAČKU: MNOGO JE „KRUŠIKA“ U SRBIJI I ALAVIH KABADAHIJA!

INSAJDER KOJI JE OTKRIO PLJAČKU: MNOGO JE „KRUŠIKA“ U SRBIJI I ALAVIH KABADAHIJA!

Ispred Palate pravde preko telefona večeras se okupljenim učesnicima 50. protesta „Jedan od pet miliona“ obratio uzbunjivač iz Krušika Aleksandar Obradović, koji je poručio da, ako je on mogao da se oslobodi od straha, to mogu i svi.

Obradović je rekao da je otkrivanjem nezakonitosti u poslovanju Krušika želeo da da doprinos oslobađanju od straha i budućim uzbunjivačima.

„Ako sam ja to mogao verujte mi to može svako od vas“, rekao je Obradović i dodao da „nema povlačenja nema ni korak nazad“.

On je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću poželeo brz oporavak i poručio mu da, kada bude hteo da čuje činjenice, da dođe do Valjeva i da će mu objasniti sve što nije razumeo.

„Mnogo je Krušika u Srbiji i mnogo preduzeća koja posluju po sličnoj matrici.

Mnogo je alavih kabadahija u preduzećima i lokalnim zajednicama koje se bogate na račun svih građana“, rekao je Obradović.

On se zahvalio na podršci, solidarnosti i snazi koju mu daju okupljeni na protestima.

Ocenio je da u Srbiji ima mnogo poniženih tapšača režimu, kao i mnogo pasivnih i ravnodušnih.

On je dodao da sebe ne smatra herojem ni mernom jedincom za hrabrost već običnim čovekom sa manama i vrlinama koji nije hteo da posmatra propadanje svog preduzeća, kao ni da mu neko crta uši i rep i tretira ga kao magarca.

(Beta)

Check Also

RUSKI „TERMINATOR“ UŠAO U DONBAS! (VIDEO)

Tokom ruske specijalne operacije na ukrajinskoj teritoriji, pravi snimci sa lica mesta periodično se pojavljuju …