Home / AKTUELNO / INSTITUCIJA KOJA ZVANIČNO TREBA DA POTVRDI BAJDENOVU POBEDU- ODBIJA TO DA UČINI..

INSTITUCIJA KOJA ZVANIČNO TREBA DA POTVRDI BAJDENOVU POBEDU- ODBIJA TO DA UČINI..

Ove nedelje su sve oči uprte u administratora GSA (Uprave za opšte usluge u SAD) Emili Marfi, koju je imenovao Donald Tramp, a koja bi trebalo da zvanično “prepozna” Džoa Bajdena kao pobednika na izborima i izabranog predsednika.

Marfi je osoba čiji je zadatak da zvanično potvrdi da je Bajden pobedio na izborima, prenosi globalistički Si-En-En.

Ona treba da potpiše pismo kako bi oslobodila sredstva Bajdenovom tranzicionom timu kroz proces nazvan „utvrđivanje“.

To bi označilo prvo formalno priznanje Trampove administracije da je Bajden pobedio na izborima, ali bi takođe otključalo pristup alatima za nacionalnu bezbednost kako bi se pojednostavile provere pozadine i dodatna sredstva za plaćanje obuke i novog dolaznog osoblja.

Ipak, gotovo 48 sati nakon što su brojne (kabala) novinske organizacije proglasile Bajdena za pobednika, Murfi još nije potpisala pristup fondovima Bajdenu, a to nema nameru ni da uradi.

Glasnogovornik GSA odbio je da pruži određeni vremenski raspored kada će se utvrditi, što je jasan signal da agencija neće potpisati ništa dok se ne utvrdi ko je zaista pobednik izbora.

„Još nije utvrđeno“, rekla je portparol GSA Pamela Penington za CNN.

Penington je dodala da Uprava za opšte usluge ne bira ko će pobediti na izborima, već umesto toga „utvrđuje očiglednog uspešnog kandidata kada pobednik bude jasan na osnovu procesa utvrđenog u Ustavu“.

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …