Home / AKTUELNO / ISPOVEST MONIKE KARIMANOVIĆ POSLE 10 DANA ROPSTVA- SNIMCI BERBERINA KAKO SE PROBIJA KROZ ŠUMU OSVANULI NA MREŽAMA

ISPOVEST MONIKE KARIMANOVIĆ POSLE 10 DANA ROPSTVA- SNIMCI BERBERINA KAKO SE PROBIJA KROZ ŠUMU OSVANULI NA MREŽAMA

– Tukao me je i mučio svaki dan. Govorio mi je da će nas policajci oboje ubiti ako nas uhvate. Mnogo sam se uplašila, ispričala je policajcima mala Monika Karimanović (12) iz niškog sela Suvi Do, koju je 20. decembra oteo zloglasni Malčanski Berberin i deset dana je držao u ropstvu.

Monika je do detalja opisala kako ju je monstrum na putu do škole presreo na ulici u Brzom Brodu.

Agonija duga 10 dana

Devojčica je ispričala i šta joj je sve Malčanski Berberin radio dok ju je vukao sa sobom po unapred pripremljenim zemunicama i napuštenim vikendicama po selima između Niša i Knjaževca.

– Dok sam išla u školu, zaustavio je auto pored mene i rekao mi da je zalutao jer je neki put zatvoren zbog izgradnje. Rekao mi je da se zaposlio u školi kao domar. Zamolio me je da uđem u auto, da mu pokažem kako da stigne do škole jer je i on krenuo tamo. Međutim, čim sam sela u auto, odvezao me je do groblja, pa me odveo u šumu – ispričala je devojčica policajcima.

Monstrum ju je zatim ubacio u zemunicu kod Malčanske petlje, gde joj je malo skratio kosu, a nakon toga je počela jeziva psihička i fizička tortura.

– Mučio me je, pretio mi… Svakog narednog dana terao me je da pešačim po pet-šest sati i šišao me, malo-pomalo, radio mi je ružne stvari. Stalno mi je govorio da policajci ne jure samo njega, već i mene, i da će nas oboje ubiti ako nas uhvate – kazala je Monika.

Koliko je Jovanović isprao mozak devojčici tokom desetodnevne torture pokazuje i to što se ona uplašila od policajaca koji su je spasli. Naime, kad ih je videla, u panici je rekla: „Nemojte da me bijete, molim vas… Zovite mi mamu…„

Malčanski Berberin je, inače, viđen u nedelju u svrljiškom selu Pasjača, gde se krio u napuštenoj vikendici.

Manijak pretio pištoljem

Vlasnik te kuće Emil Živković kaže da je tog dana sa sinom odlučio da svrati u Pasjaču, da proveri da li je sve u redu sa vikendicom.

– Videli smo odškrinuta vrata na kući i čuli smo da nekog ima na spratu, pa smo pozvali policiju. Međutim, monstrum je tad iskočio kroz prozor na terasu, pa je preskočio verandu i počeo da beži. Moj sin je viknuo da ima pištolj, iako to nije tačno, pokušavajući da uplaši manijaka, ali ovaj je viknuo da imao i on i otrčao je. Ubrzo su stigli policajci i našli otetu devojčicu na spratu. Bila je preplašena, promrzla, gladna… – rekao je Živković.

Više stotina policajaca nastavilo je potragu za Malčanskim Berberinom, a koliko je ta potera teška, pokazuju i podaci da je na potezu od Knjaževca do Niša otkriveno čak 12 lokacija na kojima je monstrum sakrio hranu i vodu.

Ipak, direktor policije Vladimir Rebić ubeđen je da je pitanje vremena kada će Malčanski Berberin biti uhvaćen.

– Nećemo povući policiju sa terena dok ga ne pronađemo. Jasno je da je Jovanović planirao zločin, budući da se od avgusta vodi kao nestala osoba, a to vreme je očigledno iskoristio da pripremi prostore u kojima se krio sa svojom žrtvom – rekao je Rebić.

Monika pita za drugare iz škole

Aleksandra Karimanović, Monikina majka, kaže da se njena ćerka oseća dobro i da je prespavala celu noć.

– Spavala sam sa njom i nisam htela da je opterećujem pitanjima o tome šta se desilo. Monika je bila preumorna, brzo je zaspala i prespavala čitavu noć. Dobro se oseća. Raspituje se za tatu, brata, drugare iz škole – kaže Aleksandra.

Prema njenim rečima, Monika potpuno normalno komunicira sa lekarima i medicinskim sestrama.

– Ona je moja lavica, hrabrija je od mene tri puta. Priča sa lekarima, svesna je svega, jeste izmučena, ali će se oporaviti. Mnogo sam srećna, ne mogu da vam opišem taj osećaj – ispričala je ona.

IDE OD KUĆE DO KUĆE, TRAŽI KOJA JE PRAZNA DA SE SAKRIJE, SAMO NIKO DA GA UHAPSI… SNIMCI BERBERINA KAKO SE PROBIJA KROZ ŠUMU OSVANULI NA MREŽAMA

Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin, koji je oteo Moniku Karimanović (12), večeras je primećen u selu Malča.

Kako su Kuriru potvrdili meštaštani ovog sela, nekoliko žitelja primetilo je Jovanovića u kasnim popodnevnim satima i odmah obavestilo policiju.

Policija i Žandarmerija odmah su reagovali i počeli još jednu opsežnu akciju potrage za kindnaperom male Monike.

Društvenim mrežama šire se snimci na kojima je, navodno, prikazan otmičar Monike Karimanović (12), Ninoslav Jovanović (46) poznatiji kao Malčanski berberin koji beži, a uz snimak, narodu je poslata informacija i da je on uhapšen.

Kako mediji nezvanično saznaju, radi se o lažnim snimcima.

Postoje dva-tri snimka koji se u malo čemu razlikuju, a koji su nalik onima koji se prave dronovima i termovizijskim kamerama.

Na njima se vidi silueta čoveka koji ide od kuće do kuće, kao da pokušava u neku da se sakrije.

Pošto ne nalazi u njima skrovište daje se u beg kroz šumu.

Prikazano je kako se bori sa šibljem, gleda levo-desno, osmatra teren…

U jednom trenutku, čovek je legao na zemlju usred šume, a zatim ustao i podigao ruke kao da se predaje. Tada mu prilazi pas…

Snimci su postavljeni juče na kanalu Jutjub, sa pitanjem: da li je ovo Malčanski berberin? Kao i da li je Malčanski berberin uhapšen.

Mada verni poznavaoci kažu da se radi o insertu iz jedne od video igrica, snimci već imaju više od 160.000 pregleda.

Za Jovanovićem se traga zbog otmice male Monike iz Suvog Dola kod Niša.

On ju je oteo u petak, 20. decembra 2019. godine kada je krenula u školu.

Namamio ju je pričom da što pre mora da stigne u školu a da ne zna gde je, pa ju je zamolio da pođe sa njim kolima i pokaže mu.

Držao ju je sve do nedelje, 29. decembra kada je on, kada su se pojavili vlasnici, pobegao iz kuće u selu Pasjača gde su se skrivali, dok je nju ostavio.

Monika se trenutno nalazi u Kliničkom centru Niš gde se oporavlja dok je on i dalje u bekstvu.

Policijske snage danas su ponovo opkolile njegovo rodno selo Malča, i pretražuju svaki pedalj.

(Informer, Kurir)

Check Also

SNIMAK KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: POGLEDAJTE ŠTA MONSTRUM RADI NA SAHRANI ĐOKIĆA (VIDEO)

Goran Džonić stajao je u pozadini. On je bio u blizini mrtvačkih kola dok je …