Home / AKTUELNO / ISPOVEST ZORICE KRSMANOVIĆ, MAJKE UBIJENE PEVAČICE: „Ne želim da verujem da su Marjanovići ubili moju Jelenu..“

ISPOVEST ZORICE KRSMANOVIĆ, MAJKE UBIJENE PEVAČICE: „Ne želim da verujem da su Marjanovići ubili moju Jelenu..“

Zorica Krsmanović, majka brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, ne može da se pomiri sa činjenicom da je ostala bez svoje ćerke jedinice.
500Ona je za Informer pričala o njenom životu i detinjstvu, karijeri, danu ubistva, i ljubavi sa Zoranom Marjanovićem.

Duboko je uverena da je njena ćerka tog 2. aprila stradala čudnim i sudbinskim spletom okolnosti, a uverena je da njen suprug Zoran i njegova porodica nemaju veze sa ubistvom.

– Jelena i Zoran su bili zajedno od njene 17. godine. Bio je njena prva i jedina ljubav. Ne mogu da grešim dušu i da ostanem ravnodušna prema lošim natpisima o njemu – kaže Zorica pa dodaje:

– Zoki mnogo pati za Jecom, sav je slomljen i utučen. To se vidi. Mnogo su se voleli i u njihovom braku, koliko ja znam, nije bilo problema. Ona je meni pričala sve tajne i nikada mi se nije požalila na njega, na njihov brak, nikad nije rekla da ne može više s njim. On je bio njen prijatelj, suprug, stilista, frizer.

Kako dalje priča Zorica, njen zet je Jelenu terao da se lepo oblači, sređuje, šminka, vodio je kod frizera, kupovao joj stvari i želeo da u svakom trenutku bude najlepša. Kuvao joj je kafu, cedio voće i svu pažnju je usmerio na nju.

– Zajedno su radili u studiju, sarađivali, pisali pesme. Pratio ju je na nastupe, trudio se da ispoštuje novinare, emisije – priča majka.

500

Osim što je išla u srednju trgovačku, Jelena je uporedo završavala i srednju muzičku školu. Na kraju se ipak odlučila za pevanje, jer je odmalena imitirala pevačice držeći dezodorans umesto mikrofona.

– Prvi nastup je imala sa 13 godina, a išla je u pratnji oca, mog pokojnog supruga Duleta. Uvek smo je podržavali u njenim odlukama i namerama i nismo se protivili njenim ambicijama – kaže Zorica, pa nastavlja:

– Moram reći da je osim Zorana i Nada Topčagić veoma zaslužna za njen uspeh, jer je prati od prvog dana. Nekada ju je čak i vodila sa sobom na nastupe, kada bi pevala u restoranu “Tara” u Borči. Nažalost, moje dete nije uspelo da ostvari sve snove iako je imala dosta planova i novih pesama za budućnost.

Kao dete, Jelena je bila pravi zvrk. Bila je jedinica i Zorica i Dule su joj sve podredili. Bila je uvek nasmejana, vragolasta i Jana mnogo podseća na nju. Išla je na ples, karate, na časove pevanja.

– Bila je omiljena među drugarima, komšijama, rodbinom. Nikada nije birala ljude prema položaju i novcu. Dok smo imali prodavnicu, bezbroj puta je znala da uzme slatkiše i iznese deci na ulici, da ode kod komšije da ruča, jer joj se više sviđa jelo. Zaista je bila dete za koje su svi imali samo reči hvale. Nije bila svađalica niti neko zlopamtilo.Bila je i jako vredna i moja velika zamena u kući.

Zorica se već 48 dana susreće sa pitanjem: “Ko je ubica?”. Stalno se pita ko joj je ubio dete i zašto baš nju na takav način, a najgore joj je noću, kada joj se vraćaju slike i milion pitanja.

– Jedno vreme sam sumnjala na svaku osobu, obilazila sam nasip, gledala ljude. Svakodnevno čitam novine, slušam komentare i nemam snage. Hodam ulicom, pričam s ljudima, ali kao da nisam tu – objasnila je Zorica kako joj protiču dani, pa se nadovezala:

– I ove optužbe protiv Marjanovića ne mogu tako lako da gledam. Ona je živela u toj porodici i ja kao majka ne želim i neću da poverujem u optužbe da je neko od njih potencijalni ubica. Od kada su ubili Jelenu, sa Marjanovićima sam bliža nego dok je moja ćerka bila živa. I pre ubistva smo se viđali, pili kafu, sedeli kod njih u studiju. I sada me Zoran svaki dan pozove da pita kako sam i šta mi treba.

Kaže, Jana je malo kod nje, malo kod njih i ne postoji nikkaav problem.

– Pa da mi neko preti i uslovljava me, zar mislite da bih ćutala?! Moja ćerka se nikada nije žalila na njih, a nije bila tip koji bi nešto dugo trpeo. Zorica je svako jutro pravila kafu i zajedno su išle na pijacu, nisu se svađale. Čak je i sa Zoranovim sinom Urošem imala lep odnos.

Zorica ne može da veruje da neko može da posumnja da Zoranovo dete ima neke veze sa ubistvom, jer koliko i ona zna, Uroš je mnogo voleo Jelenu i Janu.

– Čak ni sa Suzanom, Zoranovom ženom iz prvog braka, nije imala probleme. Ona i Zoran su se rastali mnogo pre nego što se Jeca pojavila. To je sve što znam i ne mogu niša loše da kažem – poručila je Zorica na samom kraju.

Check Also

ADVOKATSKA KOMORA SRBIJE: VRHOVNI SUD ODLUKOM O KREDITIMA RADI U KORIST BANAKA, A NA ŠTETU GRAĐANA

Advokatska komora Srbije (AKS) usprotivila se pravnom stavu Vrhovnog kasacionog suda (VKS) u kom se …