Home / AKTUELNO / JELENA JE UBIJENA 3. APRILA U 3.33 SATA, SA 33 UDARCA U 33. GODINI- Medicinska sestra iz Beča: Članovi njene porodice su pripadnici sekte, od mene su tražili da prođem kroz njihov ritual!

JELENA JE UBIJENA 3. APRILA U 3.33 SATA, SA 33 UDARCA U 33. GODINI- Medicinska sestra iz Beča: Članovi njene porodice su pripadnici sekte, od mene su tražili da prođem kroz njihov ritual!

500– Jelena je ubijena sa 33 udarca, jer to odgovara broju Hristovih godina, u vreme kada je razapet – rekla je medicinska sestra iz Beča, Rada Matić

Medicinska sestra iz Beča, Radmila Matić, prva je i za sada jedina koja je javno govorila o tome da su članovi porodice ubijene pevačice Jelene Marjanović, pripadnici sekte.

Kako pišu srpski mediji, Rada se osim sa Zoran Marjanovićem, dopisivala i sa svekrom ubijene pevačice, Vladimirom Marjanovićem koji je, kako kaže, pokušao i nju da uvede u sektu, ali da bi to uradila, prvo bi morala da prođe kroz njihov ritual, objavio je Srpski Telegraf.

Prema Radinim rečima, Jelena je ubijena u ritualnom obredu.

– Jelena je ubijena sa 33 udarca, jer to odgovara broju Hristovih godina, u vreme kada je razapet – rekla je Matićeva.

I pored toga što je prošlo dva meseca od ubistva, deluje da novi detalji vezani za istragu, ili barem nove teorije zavera, se pojavljuju skoro svaki dan.

– Jelena je ubijena 3. aprila u 3.33 sati iza ponoći. Nastradala je u 33. godini i to od povreda zadobijenih od 33 udarca u glavu. Čak je i njen suprug prijavio nestanak policiji, tri sata kasnije – kaže izvor iz istrage za ovaj list, koji je rekao i da je angažovan sektolog koji bi trebalo da pomogne u istrazi i utvrdi da li je reč o sekti i kojoj, pa dodaje:

– Ne bi nas začudilo da je Jelena ubijena jer nije želela da se pridruži sekti.

Inače, izvor iz istrage je dodao i da prema njegovom mišljenju svaka sekta ima svoje obrede, verovanja i rituale, a da ja opšte poznato da brojevi 3 i 33 predstavljaju simbole u svetu sekti.

Pripadnici sekti veruju da je Isus ubijen 3. aprila, dok se pravoslavci ne izjašnjavaju i ne vode polemiku u vezi s tim.

(Telegraf.rs)

Check Also

NIKOLA PILIĆ: NJIH NERVIRA ŠTO JE NOVAK 350 NEDELJA BROJ 1 NA SVETU- ŠTO JE PREŠAO NADALA I FEDERERA U SVIM SEGMENTIMA..

Nekadašnji trener Novaka Đokovića u mlađim danima Nikola Pilić osvrnuo se na aktuelnu situaciju u …