Home / AKTUELNO / JELENU UBILI U KUPATILU POSLE SVAĐE I TUČE SA ZORANOM! Novi detalji iz policijske rekonstrukcije ubistva pevačice!

JELENU UBILI U KUPATILU POSLE SVAĐE I TUČE SA ZORANOM! Novi detalji iz policijske rekonstrukcije ubistva pevačice!

500- Jelena- Marjanovic- Foto- Telegraf
Inspektori na osnovu pronađenih tragova sumnjaju da je Zoran Marjanović posle svađe najpre udario i onesvestio Jelenu. Onda ju je sa ukućanima odneo do kupatila, gde je ubijena

Zoran Marjanović se 2. aprila prošle godine posvađao i potukao sa suprugom Jelenom u njihovoj porodičnoj kući u Borči. Onesvestio ju je, a onda je uz pomoć drugih ukućana preneo u kupatilo, gde je nesrećna žena zverski ubijena sa čak 34 udarca u glavu! Nakon toga, Jelenino telo umotano je u ćebe ili tepih i bačeno u kanal pored nasipa u Borči, gde je nađeno sledećeg dana, u zoru 3. aprila

Ovo je najverovatniji scenario ubistva Jelene Marjanović, tvrde policijski inspektori koji skoro 18 meseci svakodnevno rade na istrazi slučaja koji je šokirao celu Srbiju. Do ovakvog zaključka došli su analizom svih tragova koje su našli.
Naš sagovornik, jedan od policajaca koji godinu i po dana traga za ubicom, kaže da su svi operativci od samog starta bili uvereni da su suprug Zoran, ali i drugi članovi porodice Marjanović učestvovali u monstruoznom zločinu.

 Kako su inspektori utvrdili tokom istrage, Zoran i Jelena su se 2. aprila najpre žestoko posvađali u kući u Borči. Povod za svađu je najverovatnije bila njena odluka da se razvede i iseli iz kuće… Zoran ju je u naletu besa udario u glavu i onesvestio. Potom ju je, uz pomoć nekoga od ukućana, odneo u kupatilo. Međutim, Jelena je tamo u jednom trenutku došla sebi, nasrnula na Zorana i dokačila ga noktima. U tom haosu, Zoran ili neko od ukućana je dohvatio neki tupi predmet i njime krvnički izudarao Jelenu po glavi, sve dok je nije ubio – otkriva Informerov izvor iz istrage i dodaje:

Advokat: Zoran nije kriv, dokazaću

Advokat Veljko Delibašić, jedan od petorice Marjanovićevih branilaca, posetio je Zorana juče u pritvoru Centralnog zatvora. On tvrdi da je njegov klijent priseban i „spreman za borbu u dokazivanju svoje nevinosti“.

– Frapantna je činjenica da je Zoranu, između ostalog, određen pritvor da ne bi uticao na svoju pokojnu taštu Zoricu kao svedoka! To najbolje govori o ozbiljnosti dokaza. U ovom trenutku odbrani nije prezentovana nijedna ozbiljna činjenica koja bi ukazivala na to da je Zoran izvršio krivično delo. Videćemo da li će se u nastavku pojaviti nešto novo, ali za sada zaista ne vidim ništa opasno po njega – izjavio je Delibašić.

– Za sad je teško sa sigurnošću utvrditi da li su smrtonosne udarce zadali Zoran, njegov brat Miloš, otac Vladimir ili majka Zorica. Međutim, sasvim smo ubeđeni da su Jelenu potom svi zajedno umotali u neki tepih ili ćebe, a onda su telo odvezli kolima do obližnjeg nasipa, gde je sutradan pronađena u kanalu. Odmah posle zločina, kupatilo su detaljno oprali i očistili ‘varikinom’ kako bi prikrili sve tragove…

Da Jelena nije ubijena pored nasipa u Borči na mestu gde je 3. aprila 2016. pronađen njen leš ubeđen je i veštak Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja (CFI) u Novom Sadu. On je, na zahtev porodice žrtve, sa timom specijalista uradio delimičnu rekonstrukciju zločina.

– Osim detaljne pretrage mesta gde je pronađen Jelenin leš, naša analiza zasnovana je i na izjavama članova porodica Marjanović i Krsmanović. Odgovorno tvrdimo da Jelena nije ubijena u kanalu, već da je tu donesena mrtva u nekoj prostirci, najverovatnije u tepihu – potvrđuje Šipka i objašnjava:

– Na njenom licu nije bilo mnogo tragova krvi, iako je najviše udaraca dobila u glavu, što direktno upućuje na to da je ubijena na drugoj lokaciji. Takođe, smatramo da je ubica imao najmanje jednog pomagača i da je Jelenino telo bilo pod vodom više sati, što je i razlog zašto psi tragači u noći između 2. i 3. aprila 2016. nisu mogli da ga nanjuše. Pored toga, prsti su joj bili tretirani najverovatnije varikinom, kako bi se uklonili biološki tragovi ubice…

Šipka dalje navodi da je od trenutka kada je Jelena zadobila smrtonosne udarce do njenog prenošenja u kanal prošlo ne više od 20 minuta, zbog čega se nameće zaključak da je mesto ubistva u blizini (porodična kuća Marjanovića je, inače, u neposrednoj blizini nasipa, prim. aut.).

Ovaj stručnjak, takođe, tvrdi da je pevačica ‘Granda’ poslednji put živa viđena ne u subotu 2. aprila, kako je tvrdio Zoran, već dan ranije, i to oko 17.30 časova!

– Sporan je bio poziv koji je ona, navodno, 2. aprila 2016. oko 15.35 sa svog telefona uputila pokojnoj majci Zorici. Razgovarali smo sa Zoricom i ona nam je rekla da nije potpuno sigurna da je tad čula ćerkin glas. Zato opravdano sumnjamo da joj se neko drugi javio i da je zapravo u pitanju isplanirani zločin koji je neko hteo da prikrije…

Zoran Marjanović je uhapšen 15. septembra uveče, dan po izlasku iz rijalitija „Zadruga“, zbog sumnje da je ubio suprugu, posle nepunih 18 meseci istrage. Prilikom ispitivanja u Višem tužilaštvu u Beogradu negirao je da ima ikakve veze sa zločinom.
I pre toga je više puta saslušavan, a dva puta je pao na detektoru laži.

(T. I / Informer.rs)

 

 

Check Also

STIGLA NOVA VEST O AUSTRALIJAN OPENU KOJA ĆE PROMENITI SVE U NOVAKOVOJ KARIJERI!

Na pomolu je veliki preokret u odnosu Australijan opena i pandemije u susret gren slemu …