Home / AKTUELNO / JEZIVE SCNE NA AUTOKOMANDI: Ubijen čovek Luke Bojovića- ZAROBLJEN U AUTU VRIŠTAO DO POSLEDNJEG TRENUTKA (FOTO)

JEZIVE SCNE NA AUTOKOMANDI: Ubijen čovek Luke Bojovića- ZAROBLJEN U AUTU VRIŠTAO DO POSLEDNJEG TRENUTKA (FOTO)

Stravična eksplozija dogodila se oko 13 časova u blizini Autokomande, kod „Franša“ (potez između Bulevara oslobođenja i Ustaničke), kada je tokom vožnje eksplodirao automobil.

U stravičnoj eksploziji ubijen je Siniša Milić, zvani Boške (44), inače pripadnik grupe Filipa Koraća, inače desne ruke Luke Bojovića. Prema prvim informacijama u pitanju je eskplozija podmetnute bombe!

Milić je nakon eksplozije vrištao na sav glas zarobljen u uništenim kolima, ali je nekoliko minuta kasnije podlegao jezivim povredama pred brojnim okupljenim svedocima.

Kako javlja reporter „Blica“ sa lica mesta, vozač je nakon eksplozije ostao zarobljen u automobilu i i dalje je bio živ. Brojni Beograđani su se okupili na ulici i posmatrali jezivu scenu dok je povređeni Milić vrištao na sav glas. Nekoliko minuta kasnije on je izdahnuo u vozilu.

– Dobili smo informaciju da je došlo do eksplozije. Naša ekipa krenula je na teren – rekli su iz Hitne pomoći u prvom trenutku. Međutim kada su stigli na teren, lekari Hitne pomoći su samo prišli nesrećnom muškarcu koji je preminuo, a potom ih je policija sklonila od automobila zbog straha da automobil ponovo ne eksplodira.

Siniša Milić

Na terenu su vatrogasci, forenzičari, kao i ekipe koje su proveravale da li na automobilu ima bombi.

Na licu mesta su ogromne policijske snage, javlja reporter „Blica“ sa lica mesta. Više od 50 policajaca blokiralo je celu ulicu.

Automobil je eksplodirao dok je stajao na semaforu i bio je prvi u redu.

Od eksplozije je oštećen još jedan automobil koji je bio u blizini.

Svedoci užasne tragedije kažu da je scena bila jeziva i da je vozač dok je bio živ vrištao na sav glas.

 

Kako kažu svedoci, u eksploziji je lakše povređena jedna osoba koja se nalazila u autobusu koji je u trenutku eksplozije prolazio pored automobila.

Pripadnik grupe Filipa Koraća

Siniša Milić je, prema operativnim podacima kojima raspolaže MUP, šef obezbeđenja Filipa Koraća, jednog od istaknutih članova klana Luke Bojovića, koji se nalazi u zatvoru u Španiji.

Boske je bivši pripadnik Specijalnih antiterorističkih jedinica (SAJ) RS, a hapšen je i u Beogradu, u novembru 2015. u slučaju praćenja premijera Aleksandra Vučića. Naime, tada je utvrđeno da je ukupno osam puta tokom 24 sata zatečen u svom „audiju A8“ u blizini adrese na kojoj stanuje premijer, a koju je obilazio i nadgledao.

Svedoci: Bilo je jezivo

Filip Korać

Svedoci iz okolnih mehaničarskih radnji kažu da na osnovu onoga što su videli misle da je u pitanju eksplozija bombe.

– Deluje mi kao da je u pitanju „tojota“, a ona sigurno neće tek tako da eksplodira – rekao je jedan od automehaničara koji se zatekao u blizini.

Ljudi koji su bili na licu mesta kažu da je sve izgledalo veoma strašno i da veruju da je podmetnuta bomba ispod automobila, dok gosti obližnjeg lokala tvrde da se sve zadrmalo kada je došlo do eksplozije.

Check Also

UDARNO! KRIZNI ŠTAB TRAŽI ZATVARANJE SRBIJE NA NEKOLIKO NEDELJA- SPREMA SE POLICIJSKI ČAS!

Zamenik direktora niškog Kliničkog centra Radmilo Janković ocenio je da je jedini način da se …