Home / AKTUELNO / JEZIVI DETALJI OTMICE: Tražili 2 miliona evra za dedu Jelene Đoković.. (VIDEO)

JEZIVI DETALJI OTMICE: Tražili 2 miliona evra za dedu Jelene Đoković.. (VIDEO)

Predsednik Opštine Ljig Dragan Lazarević potvrdio je danas da je deda supruge Novaka Ðokovića pronđen vezan u kukuruzištu i da je reč o pokušaju otmice.

– Pronašli smo ga vezanog lisicima za betonsku banderu u kukuruzištu odakle je dozivao u pomoć. Tu je slučajno prolazio direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić koji je čuo zapomaganje i priskočio u pomoć. Kontaktirali smo već nekoliko puta njegovu ćerku Veru Mitić, Novakovu taštu, koja se trenutno nalazi u Monte Karlu, i koja nam je rekla da njenom bratu stižu poruke u kojima se traži dva miliona evra za otkup – naveo je Lazarević.

Novinarka TV Ljig Andrijana Srećković pronašla je tačno mesto gde je u noći između srede i četvrtka bio vezan Milosav Radisavljević, deda Jelene Đoković, supruge Novaka Đokovića. Dalekovod u Ćućinu, u neposrednoj blizini Doma zdravlja i prekoputa nekadašnje „pečurkare“ na Keju okružen je kukuruzima, ali je do njega malo teže doći, jer je obrastao u travu. Do tog mesta je moguće kroz stazu utabanu u rastinju. Kako je policiji rekao Milosav, tu su ga doveli po mrkloj noći.

Ljižanina u devetoj deceniji života pronašli su, kaže Andrijana, jutros u 8 sati slučajni prolaznici. Milosav Radisavljević, najpoznatiji po tome što je deda supruge proslavljenog srpskog sportiste, bio je vezan za dalekovod. I Novak Đoković je, kaže Andrijana Srećković, dolazio u dom Milosava Radisavljevića.

ZA OTKUP DVA MILIONA EVRA?

Kako nezvanično saznaje TV Ljig, za Milosava je tražen otkup u iznosu od dva miliona evra. Otela su ga dvojica muškaraca. Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da su pripadnici policije u Ljigu jutros pronašli muškarca (80) vezanog za metalnu konstrukciju. Čovek nije imao nikakvih vidljivih povreda.

Milosav je policiji ispričao da su mu jutros, 3 sata iza ponoći, u kuću ušla dvojica maskiranih razbojnika, koji su mu iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara i mobilni telefon. Zatim su ga izveli iz kuće i vezali za metalnu konstrukciju koja se nalazi u neposrednoj blizini kuće.

Da li je deka bio meta samo zato što je deda Jelene Đoković ili je bio samo slučajna meta, pokazaće istraga. Iz potpuno razumljivih razloga ni deka, ni Đokovići ne žele da daju izjave medijima.

Pogledajte video prilog:

Check Also

SRBIJA ODOBRAVA VAKCINACIJU DECE OD 12 DO 15 GODINA? U TOKU JE RIGOROZNA PROVERA! EVO ŠTA SLEDI!

Za nekoliko dana se može očekivati odobrenje Agencije za lekove i medicinska sredstva (ALIMS) za …