Home / AKTUELNO / JEZIVI DETALJI POKUŠAJA SILOVANJA DEVOJČICE U SUBOTICI: Jedan migrant je zagrlio i pokušao da je poljubi, drugi SVE SNIMAO!

JEZIVI DETALJI POKUŠAJA SILOVANJA DEVOJČICE U SUBOTICI: Jedan migrant je zagrlio i pokušao da je poljubi, drugi SVE SNIMAO!

Zlostavljanje-silovanje
Dva državljana Pakistana M.A.R. (34) i B.Z.M. (22), smeštena u prihvatnom centru u Subotici, napali su danas na Segedinskom putu devojčicu od 14 godina iz Subotice i pokušali da je siluju. U toj nameri, na sreću, sprečila ih je meštanka.

Ona je videla da je jedan migrant zagrlio devojčicu, i pokušao da je poljubi, dok je drugi to snimao. Kad su čuli da Subotičanka viče policija policija, migranti su pobegli.

Na osnovu opisa koji su dali meštanka i devojčica, policajci su za nepuna dva sata pronašli i uhapsili Pakistance. Njima je određeno zadržavanje.

Protiv migranata podneta je krivična prijava zbog nedozvoljenih polnih radnji u pokušaju i oni će danas biti saslušani kod tužioca. Pokušaj silovanja mlade Subotičanke je četvrti po redu napad migranata u poslednja dva meseca.

Pre dvadesetak dana policija je uhapsila tridesetpetogodišnjeg migranta koji je nožem teško ranio mladića (27) iz okoline Šida. U avgustu ove godine tinejdžer S. S. (16) iz Subotice lakše je povređen kad ga je migrant skalpelom rasekao po glavi. Maloletniku je tada bila povređena i noga prilikom pada, pošto ga je migrant, kad se dečak sagnuo, skalpelom posekao po zadnjem delu glave, pri čemu mu je rasekao i uho.

(Telegraf.rs)

Check Also

IZ NEMAČKE STIGLA PORUKA: NOVE GRANICE NA BALKANU SU OPASAN PROJEKAT

Nemački državni sekretar za Evropu Mihael Rot izjavio da je “crtanje” novih granica “opasan put” …