Home / AKTUELNO / JOVANOVIĆ: U vrhu „Dveri“ sedi američki agent! (VIDEO)

JOVANOVIĆ: U vrhu „Dveri“ sedi američki agent! (VIDEO)

bosko- obradovic 1

Potpredsednik Treće Srbije i pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Miroje Jovanović optužio je partiju Dveri da u svojim redovima imaju američkog agenta. Jovanović je u video-komentaru izneto tvrdnje da je Jasmina Vujić, predsednik Političkog Saveta „Dveri“, zapravo agent interesa Amerike.

Jasmina Vujić je saradnik američke Nacionalne Nuklearne bezbednosne službe (National Nuclear Security Administration -NNSA) – podseća Jovanović

– Ovo je specijalizovana služba bezbednosti pod čijim patronatom je Jasmina Vujić od juna 2011 godine postala direktor posebnog američkog petogodišnjeg nuklearnog programa vrednog 25 miliona dolara. Program se zove Nacionalni naučni i bezbednosni konzorcijum ( National Science and Security Consortium (NSSC) i traje do juna 2016 – objašnjava Jovanović.

– Prilikom imenovanja za direktora ovog bezbednosnog američkog programa, Jasmina Vujić je izjavila: Postoji kritična potreba da se zaštiti bezbednost naše nacije čuvajući da nuklearni materijal i tehnologija ne padne u pogrešne ruke, naročito u više zemalja, uključujući Kinu, Indiju i Rusiju, koji gledaju da prošire svoj nuklearni strukturu moći. Pošto su Dveri predložile da se pod hitno donese Zakon o registrovanju agenata stranih interesa, mi iz Treće Srbije smo saglasni sa tim predlogom, pod uslovom da iz pokreta izbace Jasminu Vujić – kaže Miroje Jovanović.

Pogledajte video koje je Jovanović objavio:

 (Pravda.rs)

Check Also

VELJKA BELIVUKA RUŠI SVEDOK SARADNIK: ČLAN KLANA PROGOVORIO O SVEMU- OTKRIO I GDE JE TAJNA SOBA U RITOPEKU

Da bi neki pripadnik kriminalne grupe poput ove mogao da dobije status svedoka saradnika, moraju …