KO IM JE POSLAO PORUKU: Izraelci ispalili rakete na Damask, Asadova vojska sve oborila..

rakete- bombardovanje

Ovoga nije bilo. Mnogi su bili uvereni i da nikada neće ni biti, a upravo se dogodilo i o mnogo čemu govori.

Sirijska protivvazdušna odbrana nije dozvolila Izraelu da izraketira vojne objekte oko Damaska.

Ali, nije prosto onemogućila izraelske rakete da precizno pogode planirane ciljeve.

Oborila je sve tri rakete klase zemlja-zemlja ispaljene sa teritorije pod kontrolom Izraela na pomenute važne vojne objekte oko glavnog grada Sirije!

A upravo toga nikada dosad nije bilo.

Međutim, ništa u tome nije slučajno. Jer, sirijska PVO je dan i po ranije odbila izraelski raketni napad na svoju zemlju.

Meta udara bila je vojna baza Irana koja se nalazi pored grada Al-Kisva. Avijacija Izraela ispalila je pet raketa, ali je uspeh izostao.

Dve od tih raketa su takođe bile oboren, a preostalim trima sirijska PVO nije dozvolila da budu precizne.

Ovaj napad je usledio nakon što je izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio da Tel Aviv neće dozvoliti Teheranu ni da proizvede atomsku bombu ni da uspostavi baze na teritoriji Sirije.

Svoju agresivnu politiku prema Iranu, Netanjahu je objasnio vlastitom tvrdnjom da Iran vodi agresivnu politiku i da teži da uništi Izrael.

Netanjahu je iranskog verskog lidera Ali Hamneija javno nazvao „Adolfom Hitlerom Bliskog Istoka“.

(Fakti)

  • Goran

    Smejurija i ogromna laža i šarada i predstava. Izrael kao država uzima sebi za pravo da napada drugu državu na osnovu toga što sumnja da oni imaju nekakve namere prema njima. Po toj logici bi mogao ceo svet da napadne. Ako Izrael ima (navodno) nuklearno oružje (koje ne postoji i niko ga nema) šta ima da brine zbog Irana i navodno njegovog nuklearnog oružja? To su zvali ravnoteža i tu nema pobednika, ja tebe ti mene i oboje više nema. Ali ne radi se tu o nuklearnom oružju (koje ne postoji i nije nikad ni postojalo) nego o ovom drugom klasičnom koje dolazi od ruske tehnologije i koje je u odnosu na američko mnogo bolje i radi posao. A Izrael je oslonjen na američko oružje a ono je prošlost a rusko sada postoji i pokazalo se u Siriju kao uspešno i daleko nadmoćnije. Toga se država Izrael boji. Ali oni tu ne mogu ništa učiniti jer oni koji upravljaju njima i imaju nameru da država Izrael i njihovo stanovništvo izgube rat koji je u povoju. Kako bi tamo posle toga naselili Kazare, lažne Jevreje koji su primili judaizam ali se ne drže Tore nego Talmuda. A Talmud je najgora religija po svojim napisima i uputstvima kako treba uništavati sve druge koji su nejevreji. Ako to možemo uopšte možemo zvati religijom. To nije judaizam. A Rusija je isto u toj igri vladara iz senke. I njenim potezima se upravlja. Mnogo se bolje u Rusiji odnose prema svojim građanima nego u svim drugim zemljama ali da i tamo vladaju satanisti meni pokazuje to što je i njihovo stanovništvo prskano sa neba kemtrejlsima.