Home / AKTUELNO / Komšija brutalno pretukao glumca iz Leskovca, kada je mislio da je umro VUKAO GA DO ŠUME DA GA ZAKOPA! (FOTO)

Komšija brutalno pretukao glumca iz Leskovca, kada je mislio da je umro VUKAO GA DO ŠUME DA GA ZAKOPA! (FOTO)

Penzionisani glumac zaječarskog pozorišta Vasa Spasojević (72), koji živi u obližnjoj Gamzigradskoj banji, brutalno je sinoć prebijen, nakon čega ga je komšija koji ga je pretukao, misleći da je glumac mrtav, odvukao u obližnju šumu.

Sve se desilo u noći u subotu na nedelju. Vasu je prebio komšija, star oko 50 godina.

Od silnih batina, glumac se onesvestio, a komšija ga je uhvatio za ruku i počeo da ga vuče ka obližnjoj šumi. Sumnja se da je, misleći da je Spasojević mrtav, tu želeo da zakopa telo!

Međutim, jedan od komšija je video kada je nasilnik vukao Vasu ka šumi. Pozvao je policiju koja je napadača lišila slobode i odredila mu pritvor do 48 sati.

Vasa Spasojević

Po nezvaničnim informacijama, Spasojević je zadobio povrede po celom telu, ali je najkitičnija ozleda glave zbog čega je, nakon što je zbrinut u zaječarskoj bolnici, odmah prebačen u niški KBC, gde se lekari bore za njegov život.

– Pacijent je hitno operisan. I dalje je u vrlo teškom stanju i životno je ugrožen. Nalazi se u polukomatoznom stanju i priključen je na respirator. Lekari se bore za njegov život -rekli su u Kliničkom centru u Nišu.

Jedan od meštanina Gamzigradske banje ispričao na je da je komšija koji je prebio Spasojevića, glumcu bio dužan novac. Kako mu nije vratio, Vasa ga je tužio i dobio na sudu. Pretpostavlja se da je upravo to razlog koji je doveo do brutalnog prebijanja.

Gradonačelniku pretio ubsitvom

Vasa je, inače, u javnost prvi put dospeo kada je Bošku Ničiću, koji je i tada bio gradonačelnik Zaječara, u pripitom stanju pretio ubistvom, tako što će ga, kako je kazao ‘’razneti bombom’’.

Policija je tada pretresla Spasojevićevu kuću, ali nikakvo oružje nije pronađeno. Glumac je na sudu izjavio da će atentat obaviti „gov…. motkom“, a zbog toga je bio osuđen na dva meseca zatvora.

Check Also

Komanda Oružanih snaga Ukrajine: Rusi nas napadaju iz devet pravaca, odjednom!

Ruske jedinice napadaju ukrajinske oružane snage u Donbasu u devet pravaca. O tome je na …