Home / AKTUELNO / KOMŠIJE UBIJENE PEVAČICE U STRAHU: Na mestu ubistva se pojavila stvorenja kojih tamo nikad nije bilo!

KOMŠIJE UBIJENE PEVAČICE U STRAHU: Na mestu ubistva se pojavila stvorenja kojih tamo nikad nije bilo!

500- jelena- marjanovic- ubistvo- foto- telegrafOtkad je u kanalu pronađeno telo ubijene pevačice, strah se uvukao u kosti svih meštana Crvenke.

Žitelji naselja Crvenka u Borči, pored strašnog zločina koji se dogodio pre nešto više od mesec dana, strahuju i od zmija koje su se pojavile na nasipu, i u kanalu gde je pronađeno telo Jelene Marjanović. Meštani su preplašeni, jer, kako kažu, ranije ih nije bilo.

– Ne znamo šta se dešava. Otkad je pronađeno telo ubijene pevačice, strah se uvukao u kosti svih meštana Crvenke.

Retko ko više odlazi na nasip, a kada smo čuli da su se pojavile i zmije, i ne pomišljamo da idemo – rekao je zabrinuti meštanin Crvenke i dodao da bi mnogo voleo da život u Crvenki bude kao i pre ubistva pevačice.

Ovaj podatak potvrđuje i činjenica da ove godine za 1. maj niko od meštana, a ni Borčana, nije došao da roštilja na nasipu.

– Supruga i ja smo u penziji, i navikli smo da šetamo svakog dana. Evo već mesec dana odlazimo samo do obližnje prodavnice i do komšija na kafu.

Svi čekamo razrešenje ovog slučaja, a kada nam je komšinica rekla da je videla zmiju u blizini nasipa, baš smo se iznenadili, jer ih ranije nije bilo – rekao je meštanin Crvenke.

(Telegraf)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …