Home / AKTUELNO / KUĆA STRAVE U BOGATIĆU: Držali devojčicu (16) zaključanu u sobi, podvodili je i silovali na groblju! (VIDEO)

KUĆA STRAVE U BOGATIĆU: Držali devojčicu (16) zaključanu u sobi, podvodili je i silovali na groblju! (VIDEO)

500
Žrtva dvojice silovatelja iz Bogatića, uhapšenih u okviru policijske akcije „Ciklon“ je 16-godišnja devojčica iz Smederevske Palanke.

Osumnjičeni za njeno silovanje i podvođenje su njen nevenčani suprug David Gajić (21) i njegov ujak Vlada Nikolić (36).

Monstruozno zlostavljanjanje devojčica je trpela više od tri meseca, zaključana i bez hrane. Bila je podvođena mušterijama koje su svakodnevno dolazile u kuću strave u Bogatiću.

– Devojčica je Davida upoznala preko Fejsbuka, i na njegov nagovor je u junu pobegla od kuće. Otišla je kod njega. Njena majka je ubrzo saznala gde joj je ćerka i uputila se u Bogatić, sa namerom da je vrati kući. Devojčica je međutim odbila. Rekla je da voli Davida, da se udala za njega, da joj je lepo i da ne želi da se vrati kući. Nakon toga, majka se vratila u Smederevsku Palanku, a u kući u Bogatiću je započeo horor – kaže izvor upoznat sa istragom.

David je najpre počeo da tuče devojčicu, ali i da je podvodi mušterijama koje je nalazio po lokalnim kafanama.

– Bukvalno je izlagao po kafanama, nudio je njene seksualne usluge, a ona je trpela batine ako se pobuni – kaže naš izvor.

Tri meseca zaključana bez hrane

Zlostavljanje je iz dana u dan bivalo sve gore, a onda se na devojčicu okomio i Davidov ujak, Vlada Nikolić (36), koji je jedne noći devojčicu odveo na lokalno groblje u Bogatiću i tamo je, uz batine, silovao.

Devojčicu je zatim vratio kući kod svog sestrića. Tu su je držali zaključanu u jednoj sobi, bez hrane, ali su se zato mušterije ređale iz dana u dan.

– Preživljavala je svakodnevna silovanja. Truma koju je preživela u toj kući je bila strašna – kaže naš izvor.

On navodi i da je zlostavljanje koja je devojčica preživljavala tri meseca, otkriveno slučajno, jer je David na kraju devojčicu naterao i da krade za njega.

– Šabačka policija je devojčicu uhapsila zbog krađe. Kada je dovedena u policijsku stanicu bila je potpuno fizički i psihički slomljena, u izuzeto teškom stanju. Odmah je uključen Centar za socijalni rad, tužilaštvo i Gajić i njegov ujak su uhapšeni.

Gajić se zbog podvođenja sumnjiči za trgovinu ljudima, a njegov ujak za silovanje.

Pogledajte video:

(Blic/T.S.M.)

Check Also

STRAVIČNA ISPOVEST SRBINA IZ BEJRUTA: NA LIBAN JE UPRAVO BAČENA ATOMSKA BOMBA- PO SNAZI JE ODMAH POSLE HIROŠIME I NAGASAKIJA

Stravična eksplozija koja je uzdrmala ceo Liban, a osetila se čak do Kipra, desila se …