Home / AKTUELNO / Luka Bojović zna ko mu je ubio kuma, sprema osvetu: BEOGRADSKOM PODZEMLJU PRETI RAT DO ISTREBLJENJA..

Luka Bojović zna ko mu je ubio kuma, sprema osvetu: BEOGRADSKOM PODZEMLJU PRETI RAT DO ISTREBLJENJA..

Policija i dalje traga za napadačima koji su hicima iz pištolja izrešetali Dragoslava Miloradovića (44) zvanog Gale, pripadnika klana Luke Bojovića i njegovog kuma. Motiv zločina zasad nije utvrđen, ali se pretpostavlja da je likvidacija nastavak obračuna klanova koji godinama ratuju do istrebljenja!

Luka Bojović je godinama bio u ratu sa klanom Slobodana Šaranovića, koji je likvidiran sredinom marta 2017. ispred stana u Budvi. U borbi dve krimi-grupe ubijeno je više pripadnika oba klana, a rat je počeo u leto 2009. kad je nestao Slobodan Radonjić, sin Šaranovićevog kuma Danila. Počeli su krvavi obračuni u kojem je ubijen i Lukin brat Nikola.

– Posle Šaranovićeve smrti očekivalo se da će se situacija smiriti. Međutim, mir je kratko trajao. Prema dosadašnjim informacijama iz istrage, u rat se uključila još jedna kriminalna grupa koja želi da uništi Bojovića i njegove ljude. U tom slučaju tek se može očekivati rat na beogradskim, ali i crnogorskim ulicama – priča sagovornik „Srpskog telegrafa“.

Kako dodaje, ne isključuje se ni mogućnost da će Luka Bojović, koji robija u Španiji, pokušati da se osveti za ubistvo kuma Miloradovića.

– Luka se posle smrti brata zarekao da će ubiti sve koji su u likvidaciju bili umešani. Ubijeni Dragoslav bio mu je jako blizak. To što su Lukina majka i sestra došle na mesto zločina dovoljno govori koliko mu je značio i sasvim sigurno će pokušati da se osveti – dodaje izvor.

ZAPALJEN MOTOR

Dragoslav Miloradović ubijen je u ponedeljak oko 20.30 na Karaburmi. On se dovezao mercedesom do svoje auto-perionice, a kad su supruga i on izašli iz kola, dvojica napadača sa kacigama na glavama motorom su se dovezla do njih.

– Jedan motociklista je sišao i osuo paljbu na Bojovićevog kuma. Miloradović je podlegao povredama na licu mesta, dok je njegova nevenčana supruga, na sreću, ostala nepovređena. Motocikl kojim su pobegla dvojica napadača pronađen je zapaljen na Zvezdari – priča sagovornik.

NOSIO KOVČEG S KORAĆEM I RAKONJCEM

Nikola Bojović ubijen je 29. aprila 2013. u centru Beograda. Na sahrani Lukinog rođenog brata bio je i Dragoslav Miloradović, koji je zajedno sa Filipom Koraćem i Radetom Rakonjcem, Bojovićevim saradnicima, nosio kovčeg.

Rakonjac je likvidiran sledeće godine u kafiću „Mariki“ u Beogradu.

ČINJENICE

Kriminolog Dobrivoje Radovanović kaže da je ubistvo Miloradovića povezano s nekim ranijim likvidacijama.

– Najverovatnije se radi o prepucavanju dva klana, odnosno onih koji su pripadali Luki Bojoviću i onih koji pripadaju Šaranoviću. Nemam pouzdanu informaciju o tome, ali mi liči na tako nešto – kaže Radovanović.

On smatra da je reč o međusobnim čišćenjima klanova.

– Nisam siguran da li je u pitanju direktna osveta Bojoviću, ali suparnici žele da likvidiraju sve pripadnike suprotstavljenog klana. Cilj im je da ubiju i poslednjeg člana te kriminalne grupe – kaže Radovanović.

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …