Home / AKTUELNO / Major(70) u penziji izazvao pravu dramu u B. Gradištu: Vračara rekla da ga žena(75) vara, a on minirao kuću i pretio da će razneti pola grada!

Major(70) u penziji izazvao pravu dramu u B. Gradištu: Vračara rekla da ga žena(75) vara, a on minirao kuću i pretio da će razneti pola grada!

Major u penziji M.L. (70) izazvao je pravu dramu u Bačkom Gradištu, kraj Novog Sada jer je od subote uveče, pa do juče oko devet časova ujutru pretio da će se razneti bombom u svojoj kući. Zbog toga je ulica Đerđa Doža bila blokirana, a pregovori sa starcem trajali su skoro 15 sati.
kugla- proročanstvo- predvidjanje

Prema nezvaničnim informacijama, M. L. se na očajnički potez odlučio jer je navodno bio kod vračare koja mu je rekla da ga supruga V. L. (75) vara s nekim sugrađaninom. Nesrećni čovek je tvrdio da je cela kuća minirana, a ulicom su odzvanjali prvo pucnji iz pištolja, pa povici M. L., koji je vikao da niko ne sme da priđe ni kući ni njemu jer će u protivnom da aktivira bombu.

Prema tvrdnjama komšija, penzionisani major je imao običaj i ranije da maltretira suprugu, s kojom inače ima četvoro dece. Maltretiranje, tvrde komšije, bilo je posebno izraženo u poslednjih nekoliko dana, otkada ga je lokalna gatara ubedila da ga supruga, iako duboko u osmoj deceniji života, vara.

bomba

– Posle pucnjave kroz prozor povukao se dublje i kuću i tražio je da razgovara sa suprugom, koja je napustila kuću, uz pretnju da ima dovoljno eksploziva da digne kuću u vazduh. Ipak, to se nije dogodilo – kaže izvor blizak istražnim organima.

Očevici drame ispričali su da su se prvo začuli pucnji, a potom je nastala prava drama, koja je trajala čitavu noć.

(Naše novine)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …