Home / AKTUELNO / Mandu u smrt odveo kredit u švajcarcima od 79.000 evra koji je narastao na 85.000 evra

Mandu u smrt odveo kredit u švajcarcima od 79.000 evra koji je narastao na 85.000 evra

5004Pre 10 godina sam podigao kredit od 79.000 evra, posle redovnog plaćanja, sada dugujem više od 85.000.

Neki će na kraju platiti dva stana, a pojedinci ga nikad neće otplatiti, poručio je velikan pre godinu dana

Milorada Mandića Mandu ubila je egzistencijalna muka!

Slavni srpski glumac radio je čak pet poslova kako bi sakupio dovoljno novca da prehrani suprugu Anju i četvoro dece, i mesečno namiri ogromnu ratu za stambeni kredit u švajcarcima.

Da, Manda je bio jedan od 22.000 građana naše zemlje koji su pre 12 godina odlučili da podignu stambeni kredit u švajcarskim francima, a danas duguju više nego na dan kad su kredit podigli.

Mandin sin: Govorili smo mu da mora na preglede…

Najstariji sin Milorada Mandića Mande Marko Mandi ne može da se oporavi zbog tragičnog gubitka oca, koji je prekjuče preminuo od srčanog udara na pretpremijeri dečje prestave “Petar Pan” u Ustanovi kulture “Vuk Karadžić”.

Dan nakon bolnog saznanja, Mandin naslednik otkriva da isrekno žali što nije uspevao da ubedi tatu da češće posećuje lekara i da ne zanemaruje kontrole, pogotovo što je već imao problema.

Znao sam da je imao ugrađene stentove i da je mora da se leči, ali jednostavno nisam mogao protiv njegovih odluka – počinje potresnu ispovest Marko, koji nikako ne može da se pomiri s bolnom istinom.

Ćale je bio tvrdoglav, nije hteo da ide kod doktora. Ubeđivao sam ga, ali on nije hteo. Svi smo mu govorili da mora da se pazi i da ide na preglede, ali je on bio ubeđen da ništa ne može da mu se desi. Još uvek nisam svestan šta se desilo i ne mogu da se pomirim s tim da mi je otac umro. Svi smo u šoku – drhtavim glasom je ispričao Mandin sin za Srpski telegraf.

(Kurir.rs,Srpski telegraf)

Check Also

NOVINAR ZATRESAO CELU DRŽAVU TEKSTOM: MRZIMO NOVAKA JER NIJE KUKAVICA KAO MI AUSTRALIJANCI!

Tekst kolumniste portala “Spektator”, Džejmsa Mekfirsona izazvao je ogromne potrese u Australiji! Zašto je tako, …