Home / AKTUELNO / MARIĆEVA ŠOKANTNA TVRDNJA O UBISTVU JELENE: Neko uticajan je u pitanju, istraga je krenula tek kada su smenili glavnog inspektora..

MARIĆEVA ŠOKANTNA TVRDNJA O UBISTVU JELENE: Neko uticajan je u pitanju, istraga je krenula tek kada su smenili glavnog inspektora..

500

Milomir Marić je pre skoro dva meseca izjavio kako će Zoran Marjanović biti uhapšen čim krene rijaliti Zadruga i to se desilo.

On je danas za medije ispričao šta još zna o ovom misterioznom ubistvu.

“Čitava ta priča je od početka jako misterizna i nekako je logičan zaključak bio da će Zorana uskoro uhapsiti. Nova forenzička ispitivanja ukazuju na to da Jelena nije ubijena na nasipu. Priča o tome kako je ona tuda trčala, pa ju je neki slučajni prolaznik ubio od početka je prazna i potpuno neuverljiva. Očigledno je da je ubijena negde drugde i doneta na nasip, a da je u svemu tome učestvovalo više lica i da su tragovi skrivani na razne načine”, izjavio je Marić i dodao da je naglo došlo do novih saznanja u istrazi:

“Inspektor koji je vodi slučaj je smenjen pre nekoliko meseci i od tog trenutka zločin je krenuo da se raspliće. Neko je izgleda pokušavao da sakrije tragove. Zašto je to činio, niko ne zna, samo znam da Zoran Marjanović nije neka važna ličnost da bi taj zbog njega to radio. Neko je još tu umešan”, ubeđen je Marić.

(Alo)

Check Also

DRUGARICA PREMINULE PORODILjE UZDRMALA SRBIJU: KO JE NjU STAVIO NA RESPIRATOR!?

Ana Pecić Jerotijević umrla je u petak ujutro, tri dana nakon porođaja, u Kliničko-bolničkom centru …