Home / AKTUELNO / MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPADNUTA NA PUMPI: Dok je točila gorivo, KRIMINALAC joj prišao sa leđa i…

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPADNUTA NA PUMPI: Dok je točila gorivo, KRIMINALAC joj prišao sa leđa i…

500

Dok je Marija bila okrenuta aparatu za točenje goriva, nepoznati muškarac je prišao sa druge strane automobila i ukrao joj novčanik, koji se nalazio na prednjem sedištu.

„Sve se odigralo u svega nekoliko sekundi, a Marija je bila šokirana. Ona je došla na jednu pumpu na Novom Beogradu kako bi sipala gorivo.

Kako je bila velika gužva, Marija nije čekala radnika koji toči gorivo, već je sama prišla aparatu kako bi nasula benzin.

U trenutku kada se okrenula, neko je prišao njenim vratima i uzeo novčanik sa prednjeg sedišta. Kada je natočila gorivo, ušla je u auto po novac i tada shvatila da joj nema stvari.

Bila je šokirana, u prvi mah je pomislila da se radi o skrivenoj kameri, a kada je pretražila auto, u nadi da je novčanik ostavila na drugom mestu, shvatila je da je reč o krađi.

Odmah je uletela u radnju i viknula da je pokradena. Radnici su je gledali u neverici, a a pevačica ih je molila da vrate kamere i tada su imali šta i da vide.

Muškarac srednjih godina je prišao vratima, uzeo novčanik, seo u drugi automobil i otišao u drugom pravcu „, priča Marijina prijateljica.

„Srećom, Marija nije imala mnogo stvari u novčaniku, jer većinu stvari plaća karticom, dok joj dokumenta stoje na drugom mestu, pa neće morati da ide da vadi sve iznova. Nije želela da prijavi slučaj policiji, ali joj je ovo bilo za nauk da pazi gde ostavlja stvari.

Kako je pevačicin stan blizu pumpe, ona je pešice otišla po novac kako bi platila gorivo koje je natočila“, kaže pevačicina drugarica, koja objašnjava da se Marija nije potresla.

„Marija se nije potresla zbog toga jer shvata da se to danas dešava svima. Živimo u takvom vremenu da su ovakve situacije postale normalne, a u stvari ne bi trebalo da je tako“, završava Marijina prijateljica.

(Alo/Lj.Tozev)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …