Home / AKTUELNO / MASAKR U LAS VEGASU DOBIJA EPILOG– KLJUČNI SVEDOK PRONAĐEN MRTAV: Njena izjava je obarala zvaničnu verziju događaja! (VIDEO)

MASAKR U LAS VEGASU DOBIJA EPILOG– KLJUČNI SVEDOK PRONAĐEN MRTAV: Njena izjava je obarala zvaničnu verziju događaja! (VIDEO)

500

Žena koja je posle pucnjave u Las Vegasu tvrdila da je bilo više od jednog strelca, 28-godišnja Kimberli Sučomel, pronađena je mrtva.

Imala je 28 godina i bila je zdrava.

Ona nije bila povređena tokom pucnjave na muzičkom festivalu Rut 91 u Las Vegasu, a postala je treća osoba koja je tesno povezana sa istragom a koja je umrla i nestala u poslednjih nekoliko dana.

Prvi je Hesus Kampos čuvar koji je misteriozno nestao u četvrtak nakon što je propustio zakazane medijske intervjue. Sada je njegova kuća pod naoružanom stražom, a njegovoj porodici su data naređenja da o tome ne pričaju javno.

Drugi je Čad Nišimura sobar iz hotela Mandalaj Bejkoji je takođe nestao, nekoliko dana nakon razgovora sa mejnstrim medijima na Havajima, rekavši da je bio na dužnosti kada je ubica Stiven Padok stigao u hotel i da on „nije imao mnogo prtljaga.“

Kimberli Sučomel nije bila povređena tokom pucnjave na muzičkom festivalu Route 91, i umrla je iznenada u ranim jutranjim časovima u ponedeljak u sovm domu u Epl Valiju, kaže njena baka, Džuli Norton, koja je za Sikost Onlajn objasnila da Kimberli mora da je umrla u toku četiri sata dok je bila sama u kući.

Nortonova je pronašla Sučomelovu odmah nakon 8:30 častova ujutru, kada je došla da brine o svojoj 3-godišnjoj praunuci. Suprug Sučomelove, Majk, otišao je na posao rano ujutru u 4:30 časova.

Nekoliko dana nakon pucnjave, Sučomel je za medije objasnila kako su ona i njeni prijatelji spasili svoje živote dok su meci leteli “sa svih strana“ na 20.000 ljudi prisutnih na koncertu 1. oktobra.

Ona je takođe govorila o činjenici da je „više od jednog strelca“ bilo umešano u ovaj napad, govoreći to više puta i tvrdeći da policija Las Vegasa i mejnstrim mediji ne govore javnosti istinu o onome što se desilo.

„Svaki preživeli sa kojim sam razgovarala se takođe seća više strelaca, i bar jednog sa zemlje – zašto nas ne shvataju ozbiljnije? Tone stvari se ne poklapaju,“ napisala je ona na Fejsbuku.

„Gledala sam vesti non stop otkako sam se vratila kući svojoj porodici. I to jednostavno nema smsila. Priča koju serviraju svima se ne poklapa sa iskazima očevidaca. Nešto nije u redu sa onim što govore i dokazi izgledaju lažno, ako mene pitate.“

Objašnjavajući kako je pozvala svog supruga i baku da ih upozori da se nalazi usred pucnjave i da se možda neće izvući živa, Sučomelova je napisala: “Pucnjava nije prestajala sve ovo vreme. Nije jenjavala. Nije usporavala. I bila je direktno iza nas, prateći nas. Meci su dolazili iz svih pravaca. Iza nas, ispred nas, pored nas.“

“Ali ja znam, jednostavno znam, da je bio neko ko nas je jurio. Čitavo vreme sam to osećala. Što smo dalje bili od tog mesta, pucanj je postajao bliži. Stalno sam gledala nazad očekujući da vidim strelce – i govorim u množini jer je bilo više od jedne osobe. Bilo je više od pucnjave iz jednog oružja.“

Baka Kimberli Sučomel je potvrdila da je ona bila zdrava. Iako je patila od fokalne epilepsije, zna se da je to stanje retko opasno po život.

Ova vest je stigla nekoliko dana nakon što je sobar iz Madalay Bay-a, koji je parkirao automobil Stivena Padoka kada se prijavio u hotel, misteriozno nestao nakon što je dao intervju mejnstrim medijima u kom je insistirao na tome da je osumnjičeni strelac bio “normalan čovek“ i da “nije imao mnogo prtljaga.“

 Čad Nišimura, dugogodišnji radnik u Madalay Bay-u, dao je intervju Moanike’ala Nabaro, reporteru za havajsku poslovnicu ABC-a, KITV4 News.

Taj članak je sada obrisan sa sajta KITV4 News-a, nakon što se činilo da se on suprotstavlja zvaničnoj priči da je “usamljeni vuk“ Padok uspeo da prokrijumčari dovoljno oružja za malu vojsku u svoj hotelski apartman potptuno neprimećen od strane osoblja ili čuvara koji su pratili hotelski CCTV.

KITV4 je odbio da objasni zbog čega je njihov članak iznenada uklonjen sa njihove internet stranice, ili da li su delovali po spoljašnjim naređenjima.

Vest o iznenadnoj smrti Kimberli Sučomel je takođe usledila kada je i Fox News izvestio da je pripadnik obezbeđenja Hesus Kampos “nestao“ nekoliko minuta pre nego što je trebalo da se pojavi u programu Šona Henitija kao specijalni gost.

Oni nisu objasnili Kamposov nestanak. Heniti nije spomenio Hesusa Kamposa niti njegovo nepojavljivanje tokom programa, a na Tviteru je na pitanja o tome šta se dogodilo odgovoro sa “Otkazao je.“

Check Also

SAD POČINJU ZAUZIMANJE SEVERNOG MORSKOG PUTA- MOGUĆ SUKOB SA RUSIJOM

Sjedinjene Države i njihovi saveznici žele da pojačaju svoje prisustvo na Arktiku kako bi kasnije …