Home / AKTUELNO / MEDOJEVIĆ O PORAZU SIRIZE U GRČKOJ: CIPRAS SE PRODAO I POSTAO SLUGA I MARIONETA BANKARA

MEDOJEVIĆ O PORAZU SIRIZE U GRČKOJ: CIPRAS SE PRODAO I POSTAO SLUGA I MARIONETA BANKARA

Lider crnogorskog Pokreta za promjene Nebojša Medojević oduševljeno je pozdravio poraz Sirize na izborima u Grčkoj, istakavši da su “Sorošoidi” doživeli veliki fijasko, a narod Grčke pokazao veliku hrabrost.

– Ovo je teški poraz Sorošoida i marioneta globalnih bankarskih fašista. Grčki narod želi da sam odlučuje o svojoj sudbini i ne želi da bude sluga globalista. Cipras koji je je bio velika nada se prodao globalistima i ostaće zapamćen kao jedan u nizu poslušnika.

Grčki narod, iako suočen sa velikim ekonomskim problemima i pritiscima bankara je pokazao danas da je veliki narod. Grčki narod je na izborima glasao za konzervativne vrednosti na kojima počiva evropska civilizacija. Sjajna pobeda Nove Demokratije je pobeda tradicije porodice, suverenosti. Grčka se pobunila protiv Sorošoida Ciprasa. Grčki narod ne želi da služi globalnim bankarskim fašistima. Dolaze promene – naglasio je Medojević.

Check Also

RASPOP DEDEIĆ PORUČIO IZ ZAGREBA: „ U SREBRENICI JE BIO STOPOSTONI GENOCID, ALI MANJI OD ONOG KOJI SU SRBI UČINLI U CRNOJ GORI 1918.“

Mitropolit nepriznate Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo rekao je da u Crnoj Gori lako može doći …