Home / AKTUELNO / Migranti se odomaćili u kućama po Srbiji: Dok je čovek gledao televiziju, azilant mu ušao u kuću i istuširao se!

Migranti se odomaćili u kućama po Srbiji: Dok je čovek gledao televiziju, azilant mu ušao u kuću i istuširao se!

502

Nije pravio nered i samo je nastavio svojim putem kada se oprao

Već neko vreme se piše o tome da su se migranti totalno odomaćili u “napuštenim” kućama, vikendicama po Srbiji, a sada su, po pisanju Večernjih Novosti, počeli, bez pitanja, da ulaze u tuđe kuće u kojima ljudi žive.

Taj slučaj se dogodio u Subotici, odnosno, u Tavankućanima.

Meštani kažu da je kod jednog njihovog komšije, dok je sedeo i gledao televiziju, azilant opušteno ušao u kuću, u kupatilo, istuširao se i izašao napolje kao da ništa nije bilo. Nije pravio nered i samo je nastavio svojim putem kada se oprao.

Takođe su upali u vikendicu Nataše Makaji Mudroh u Hajdukovo. Uključili su kvarcnu peć, upalili je i počeli da se greju.

– Čim su komšije javile da se nešto događa i da se vrti sat na brojilu, odmah smo došli, a oni su izašli i opušteno prošli pored nas – kaže Nataša.

– Izvadili smo osigurače, odneli smo peć, ali su oni doneli nove osigurače, ponovo ušli unutra i napravili haos – kaže ova žena.

Inače, oni u Subotici imaju sve uslove za dobar život. Tri različita obroka dnevno, pripremljena u skladu sa islamskom verom, krevet i sve što im je potrebno, ali im se ne živi u prihvatilištu.

(Telegraf.rs/Večernje Novosti)

Check Also

OD JUČE SRBIJA VIŠE NIJE ISTA- POGLEDAJTE ŠTA KAŽE POLJOPRIVREDNIK ZAŠTO JE DOŠAO (VIDEO)

Jučerašnji dan utorak 7.7.2020 verovatno će ući u istoriju Srbije, sve na to liči. Do …