Home / AKTUELNO / Misterija smrti Kristine iz Negotina, celo selo u šoku: Roditelji i brat idu na poligraf zbog ovih izjava, koje su jako sumnjive!

Misterija smrti Kristine iz Negotina, celo selo u šoku: Roditelji i brat idu na poligraf zbog ovih izjava, koje su jako sumnjive!

Kristina A. (16), iz negotinskog sela Malajnica, preminula je u nedelju u borskoj Opštoj bolnici od prostrelne rane nanete hicem iz pištolja “tetejac” u glavu. Kako saznajemo od meštana, sumnja se da je devojčica izvršila samoubistvo.
malajnica
– Mnogo smo se potresli kada smo čuli da se mala Kristina ubila. Plakala sam ceo dan. Ne znamo još uvek šta se tačno desilo, ali ljudi pričaju da je pucala sebi u glavu! – rekli su iz porodice Didić.

Selo Malajnica ima 683 stanovnika, a tamo najviše žive Srbi i Vlasi.

Ono što je neobično jeste da je selo u neposrednoj blizini ozloglašenog Jabukovca.

U svim selima oko Negotina vlada neverica i muk nakon bizarne smrti devojčice.

Roditelji i brat Kristine A. (16), iz negotinskog sela Malajnica, koja je preminula u nedelju u borskoj Opštoj bolnici od prostrelne rane nanete hicem iz pištolja u glavu, biće ispitani na poligrafu povodom ove tragedije!

Beogradski mediji pišu da policija, koja je u njenoj kući pronašla čitav arsenal oružja, proverava da li je pištolj iz kog je upucana ukraden, a navode i da su protiv njenog oca podnošene dve krivične prijave za nedozvoljene držanje oružja.

Tragedija se dogodila oko ponoći između subote i nedelje kada su Kristina A. i njen godinu dana mlađi brat N. A, uzeli pištolj i izašli ispred kuće da vežbanju gađanje.

Brat Kristine A. je istražnim organima ispričao da je ona sebi pucala u glavu, kao i da je on pokušao da joj pomogne.

Otac i majka devojčice su predali pištolj marke CZ 7,62 milimetra policiji.

Rekli su da pištolj nije njihov, ali da su ga dirali pre dolaska policije, čime su uništili tragove. Od njih, ali i Kristininog brata, uzeti su brisevi na prisustvo barutnih čestica.

Takođe, svi oni će biti podvrgnuti poligrafskom ispitivanju. Tek kada se sve završi, tužilaštvo će se izjasniti da li ima elemenata krivične odgovornosti za ovu tragediju.

Kristinina majka Lidija A. je policiji rekla da je moguće da je sama devojčica kupila pištolj što je malo verovatno. U prilog tome ide i arsenal oružja koji je policija pronašla u njihovoj kući.

U pretresu je policija pronašla još dva vazdušna pištolja, jednu vazdušnu pušku, cev za vazdušnu pušku i pištolj hemijska olovka za malokalibarski metak.

Takođe, ineteresantno je da su protiv oca devojčice Z. Đ. (41) dosad podnošene dve krivične prijave za nedozvoljeno držanje oružja.

Lekari su dali sve od sebe da spasu devojčicu, koja je nekoliko puta reanimirana. Nažalost, od zadobijenih povreda preminula je u nedelju oko podneva.

Istraga je u toku.

(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …