Home / AKTUELNO / MISTERIJA ZAPALjENOG „PASATA“: POLICIJA SUMNjA DA SU ONI UBILI PORODICU ĐOKIĆ- OVO JE NESTALO IZ AUTA..

MISTERIJA ZAPALjENOG „PASATA“: POLICIJA SUMNjA DA SU ONI UBILI PORODICU ĐOKIĆ- OVO JE NESTALO IZ AUTA..

Iza zločina u Moravcu mogla bi biti i organizovana kriminalna grupa jer je gotovo nemoguće da jedan čovek izvede ovako monstruoznu otmicu i ubistvo.

Ne isključuje se mogućnost da je Đokić praćen danima kako bi se dobro proučilo njegovo kretanje te da je isto izabran trenutak za otmicu kada se vraća iz Moravca, budući da je vikendom obilazio majku.

U toj varijanti planiranje zločina moralo je da uključi i nekoga od lokalnih meštana koji im je pokazao mesto za skrivanje automobila i tela, kao i lokalne puteve. Lokacija na kojoj je zapaljen pasat je izuzetno nepristupačna tako da se kroz šibljem obrasle staze jedva prolazi autom. Na tom mestu, auto je zapaljen kako bi se uništili tragovi.

Činjenica da su tela i auto na dve, oko 10 kilometara, udaljene lokacije govori o o tome da je cilj bio da se policija zavara kako bi zločinci dobili dovoljno vremena da se bezbedno sklone.

Auto porodice Đokić koji je pronađen u okolini Aleksinca je u potpunosti spaljen.

Forenzičari tragaju za tragovima koji ih mogu dovesti do počinilaca. Zapaljeni delovi auta su prosejavani i pretraživani deo po deo.

Kako saznajemo na licu mesta, šlep kamion nije mogao da se probije do vozila već je zapaljen pasat izvučen viljuškarom.

Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija Đokić ubijeni su najverovatnije iste noći u kojoj im se izgubio trag, između ponoći i dva sata ujutru, nakon čega je ubica njihova tela zapalio u šipražju u

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

ataru sela Moravac, a onda ih prekrio granjem i lišćem, a njihov automobil, “pasat” odvezao do atara sela Tešice i tu ga zapalio u pokušaju da prikrije sve tragove.

Motiv svirepog ubistva tročlane porodice najverovatnije je novac, tačnije dug koji je neko imao prema Goranu koji je držao menjačnicu u Aleksincu i, prema nezvaničnim informacijama, povremeno je i davao novac na kamatu.

Kako nezvanično saznajemo na terenu, policija će narednih dana poligrafski ispitati rodbinu, prijatelje i poznanike porodice Đokić kako bi proverili da li su informacije koje su im davali u danima nakon njihovog nestanka bile tačne.

Ono što je u ovom slučaju posebno čudno je to što niko od ispitanih ljudi nije rekao ništa što bi moglo da ukaže zbog čega bi neko mogao da naudi Đokićima.

Misterija zapaljenog „pasata“ Đokića: Nestao rezervni točak u kome su bile pare

Istraga slučaja ubistva porodice Đokić, čija su tela juče pronađena u selu Moravac, je u toku, a kako saznajemo s terena, u njihovom zapaljenom vozilu nije bilo mobilnih telefona, a nedostajao je i

rezervni točak. Aleksičani ističu da je u točku najverovatnije Goran držao novac, jer je on imao običaj da sa sobom nosi i stotine hiljade evra.

Policija traga za telefonima Đokića, a posebno sumnjivo u celom slučaju jeste to da je iz automobila ubijene porodice nedostajao točak.

Aleksičani tvrde da je u njemu Đokić držao devize.

Ističu da je imao običaj da nosi velike svote novca sa sobom, a zasad nije poznato zbog čega.

Inače, kako je naš portal ranije pisao, Đokić je davao novac na kamatu.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …