Home / AKTUELNO / MOJU MILICU I JELENU MARJANOVIĆ JE UBIO ISTI ČOVEK: Majka zverski ubijene devojčice iznela stravične detalje o zločinu..

MOJU MILICU I JELENU MARJANOVIĆ JE UBIO ISTI ČOVEK: Majka zverski ubijene devojčice iznela stravične detalje o zločinu..

Majka Milice Barašin (16), Svetlana Simendić, majka devojčice kojoj je pre šest godina u Subotici presečen vrat, smatra da je ista osoba ubila i pevačicu Jelenu Marjanović.
500
– Verujem da je ubica moje Milice isti onak koji je ubio i Jelenu marjanović u Borči. Pomno pratim dešavanja oko ubijene pevačice i uvek se obradujem kada čujem da je policija na tragu ubici. Teško mi je kada znam da i danas taj zločinac šeta slobodno i gleda naše patnje – rekla je za Informer Miličina majka, pa dodala:

– Nikada se neću pomiriti sa tim da onaj ko je pre šest godina svirepo zaklao moje dete i dalje šeta slobodan. Verujem da Milica nije bila njegova prva, a ni poslednja želja. Boli me ćutanje onih koji su već morali da ga pronađu.

Njena jedina želja je da se pronađe ubica. Prvo je pomislila da je njenu ćerku ubila ista osoba kao i Tijanu Jurić iz Subotice, koja je ubijena 2014. godine u Bajmoku.

– Ipak, kada je kasapin uhapšen, Dragan Đurić iz Surčina, pokazalo se da on nema veze sa tim. Pogrešila sam, ali sam ubeđena da je osoba koja je ubila Jelenu Marjanović ista koja je i Milici donela smrt. Iako njih dve nisu ubijene na isti način, mislim da je u pitanju isti ubica, jer se vrlo vešto skriva – priča Svetlana.

Mnogo noći je provela na kapiji, pratila je gde se ko parkira, da li postoji nešto sumnjivo, a sve u cilju da pridonese istraz.

– Rekli su mi da, ukoliko primetim bilo šta sumnjivo, javim policiji. Beležila sam registarske oznake, pitala ljude zašto stoje u blizini moje kuće, bukvalno sam stražarila. Bila sam ljuta, povređena i ponižena kada sam shvatila da od toga nema nikakve koristi – priseća se ona.

Šest godina nakon smrti Milice, u kući Simendića, gde žive Svetlana i njena majka Slobodanka, gde god da se pogleda, nalazi se uokvirena Milicina slika.

– Često sanjam Milicu, u snu je dozivam mobilnim telefon, ona se ne javlja, nedostupna je. Kao da ni ona nema mira. Najteže je što je nemam, nedostaju mi njeni koraci po kući, često zamišljam kako bi sada već završila školu, možda bi se i udala, rodila mi unuke, Pusta je kuća bez nje – kaže Svetlana. koja planira da ovih dana ponovo ode u tužilaštvo i da proveri da li ima novosti o slučaju njene ćerke, a posetiće i novog načelnika MUP u Subotici.

– U ovim institucijama došli su neki novi ljudi, a to mi daje nadu da će oni učiniti nešto više i da će otkriti i kazniti ubicu. Godinama me niko nije kontaktirao, niti sam ja išla da pitam da li ima nekih novosti. Pre dve godine bila sam kod ministra Nebojše Stefanovića, gde mi je rečeno da je problem što ne postoji nikakav motiv, ali da istraga i dalje traje i da neće stati dok ubica ne bude otkriven – rekla je neutešna majka.

Inače, pre šest godina, komšinica porodice Simendić, te kobne večeri je na svega stotinak metara od kuće videla muškarca sa kapuljačom na glavi koji je uz sebe zgraljenu stiskao devojčicu.

– Sećam se te noći, vraćala sam se sa posla i videla muškarca sa kapuljačom koji, činilo mi se, zagrljenu stiska Milicu koja plače. Kada sam stigla kući, osetila sam čudan nemir i rekla suprugu da moram da se vratim jer mi se čini da će to dete da nastrada – rekla je policiji komšinica.

U povratku, videla je momka sa kapuljačom na glavi, ali mu nije videla lice.

– Sutradan sam čula da se tragedija dogodila i jedva sam se oporavila od tog šoka – kazala je ona.

(Telegraf.rs)

Check Also

RUSKI LEKAR I NAUČNIK: SITUACIJA SA PANDEMIJOM KORONAVIRUSA LIČI NA PROBU BIOLOŠKOG RATA

Situacija sa pandemijom koronavirusa liči na probu biološkog rata, izjavio je ruski dečji hirurg Leonid …