Home / AKTUELNO / Najbrutalniji snimci masakra u Londonu sa prve linije borbe: Teroristi mirno hodali ulicom i tražili žrtve, policajci sasuli u njih 50 metaka (VIDEO)

Najbrutalniji snimci masakra u Londonu sa prve linije borbe: Teroristi mirno hodali ulicom i tražili žrtve, policajci sasuli u njih 50 metaka (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP/Gabriele Sciotto, Facebook/Francisco Javier Hidalgo Godino
Foto: Tanjug/AP/Gabriele Sciotto, Facebook/Francisco Javier Hidalgo Godino

Dramatični trenutak kada su policajci u Londonu otvorili vatru na trojicu terorista, usmrtivši ih nakon ispaljivanja više od 50 metaka, zabeležen je video snimkom.

Video je snimio očevidac Francisko Havier Idalgo Godino koji se zadesio u restoranu ispred lokacije na kojoj su pripadnici policije sustigli napadače. Nekoliko trenutaka čuje se pucnjava dok osoblje i gosti restorana ostaju skriveni.

Vidi se i jedan policajac koji pretrčava ulicu. Dok se puca, napolju “seva” plavo svetlo.

U unakrsnoj vatri navodno je jedan civil pogođen u glavu, ali je preživeo. Prema navodima doktora iz Kraljevske bolnice, očekuje se da se ta osoba u potpunosti oporavi.

Prema rečima Marka Roulija, zamenika načelnika policije, policajci su ispalili toliko mnogo metaka jer su hteli da se uvere da su neutralisali napadače.

Pojavio se i video na kome se vide trojica terorista kako smireno hodaju ka pijaci u drugom delu ubilačkog pohoda. Video je snimljen nekoliko trenutaka pošto je trio obarao pešake na Londonskom mostu.

Jedan o trojice napadača nosi plavi Arsenalov dres, drugi nosi tamnu duksericu sa kapuljačom, a treći je u džemperu. Deluje da sva trojica nose pojaseve prepune kanistera za koje je policija kasnije utvrdila da su lažni.

U terorističkom napadu život je izgubilo 7 osoba, dok je 48 povređeno, od toga 36 hospitalizovano, a 21 osoba je u kritičnom stanju.

Pogledajte video:(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Check Also

MISTERIJA SMRTI MLADIĆA U BANJIČKOJ ŠUMI: POLIO SE BENZINOM I ZAPALIO! NA GROBU RODITELJI PRONAŠLI ČUDNE ZNAKOVE (VIDEO)

Mladić Filip S. se pre nedelju dana polio benzinom i zapalio u Banjičkoj šumi. Nekoliko sati kasnije …