Home / AKTUELNO / NAJNOVIJA VEST – NEVIĐEN SKANDAL: Srpski narodni poslanik poslao pismo Putinu, u kojem tvrdi da će Vučić završiti kao Đinđić..!

NAJNOVIJA VEST – NEVIĐEN SKANDAL: Srpski narodni poslanik poslao pismo Putinu, u kojem tvrdi da će Vučić završiti kao Đinđić..!

Ristić je napisao pismo koje je uputio predsedniku Ruske Federecije Vladimiru Putinu

Narodni poslanik Slaviša Ristić uputio je predsedniku Rusije Vladimiru Putinu pismo, u kojem predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću preti da će, ukoliko pokuša da postigne mir i potpiše sporazum sa Prištinom, završiti kao ubijeni premijer Zoran Ðinđić.

Ristić u pismu podseća da su se Srbi “u istoriji rusko-srpskih odnosa, ruskim vladarima žalili na brojne srpske neprijatelje”, i dodaje da oni to prvi put sada moraju da čine zbog srpskih vlasti.

Slavisa-Ristic

On ukazuje da se predsednik Republike Srbije sprema da potpiše sveobuhvatni mirovni sporazum sa Prištinom i upozorava Vučića, pozivajući se na “tragičnu sudbinu pokojnog premijera Srbije Zorana Ðinđića”, šta može da mu se desi.

Ristić priznaje da bi “misija Putina kod aktuelnih vlasti u Beogradu bila delikatna”, ali ga ipak poziva da im objasni da nikakve evro-integracije ne mogu da kompenzuju gubitak teritorije, kao što je Kosovo i Metohija, te da, ako i bude postignut sporazum o normalizaciji odnosa, Putin ne podrži takvo rešenje.

Podsetimo, narodni poslanik u Skupštini Srbije Slaviša Ristić iz Zubinog Potoka u februaru ove godine je jednoglasno izabran za predsednika Narodnog pokreta Srba sa Kosova i Metohije “Otadžbina”.

Check Also

EKSKLUZIVNO NOGO: IMAM VIDEO KOJI KOMPROMITUJE VUČIĆA, EVO S KIM JE SEDEO.. (VIDEO)

Političar Srđan Nogo bio je gost Srbin.info i otkrio mnogo ekskluzivnih informacija u vezi afera …