Home / AKTUELNO / NAJVEĆA TAJNA MARJANOVIĆA! Zoran ima sina s ljubavnicom Zokom Mitrović!? Rođen je samo dve godine posle Jane!

NAJVEĆA TAJNA MARJANOVIĆA! Zoran ima sina s ljubavnicom Zokom Mitrović!? Rođen je samo dve godine posle Jane!

500

Zorica Mitrović (31), devojka Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za brutalno ubistvo supruge Jelene (33), kao zmija noge krije identitet oca svog četvorogodišnjeg sina

Mitrovićeva je nakon Zoranovog hapšenja obelodanila da su u ljubavnoj vezi, a ubrzo su počele da kolaju priče da je otac deteta upravo Marjanović.

Sumnja je uvećana posle Jeleninog ubistva, kada se Zorica uselila sa detetom kod Marjanovića, a naročito posle izjava izvora o frapantnoj sličnosti između navodnog oca i sina.

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa bliskog Mitrovićevoj, ona iz prvog braka ima ćerku, koja živi sa ocem, a majka je i dečaka (4), o čijem ocu se ne zna ništa.

Da li Zoran osim ćerke Jane i sina Uroša, ima još jedno dete, zasad nije utvrđeno jer nijedna od porodica nije želela da da izjavu za medije.

Da li je dete njihovo istražuje i policija, koja sumnja da bi to mogao da bude motiv za stravičan zločin.

– Sve je moguće, pa čak i to da je Zorica sina dobila sa Zoranom i to dok je on uveliko bio u braku sa Jelenom. U vreme kad je Zoričin sin rođen, Jana je imala dve godine. Šta je tu istina, to niko ne zna. Vidi se da su Zorica i Zoran zaljubljeni jedno u drugo, a koliko je ona opčinjena njime, vidi se i po time št ga grčevito brani i uporno tvrdi da on nije kriv za ubistvo supruge – priča sagovornik „Srpskog telegrafa“.

Kako dodaje, Mitrovićeva je poznanicima pokazivala fotografije sina, ali je ostala misteriozna kad je reč o njegovom ocu.

– Ranije je pričala da ne može da otkrije ko je otac mališana jer je on oženjen. Slučajnost ili ne i Zoran je tada bio u braku.

Inače, ostao sam u šoku kada sam video dete. Mnogo liči na Zorana, bukvalno su identični. Ta sličnost je zapanjujuća, naročito kad se mališan uporedi sa fotografijama objavljenim u javnosti na kojima je Zoran imao desetak godina. Toliko liče da sam na prvi pogled pomislio da su otac i sin – kaže izvor Srpskog telegrafa.

 

Check Also

MISTERIJA SMRTI MLADIĆA U BANJIČKOJ ŠUMI: POLIO SE BENZINOM I ZAPALIO! NA GROBU RODITELJI PRONAŠLI ČUDNE ZNAKOVE (VIDEO)

Mladić Filip S. se pre nedelju dana polio benzinom i zapalio u Banjičkoj šumi. Nekoliko sati kasnije …