Home / AKTUELNO / NARKO-RAT NA ULICAMA BEOGRADA: Mapa atentata poslednjih meseci, sve je počelo ubistvom Saleta Mutavog! (VIDEO)

NARKO-RAT NA ULICAMA BEOGRADA: Mapa atentata poslednjih meseci, sve je počelo ubistvom Saleta Mutavog! (VIDEO)

501

Početak 2017. godine u Beogradu ne miriše na dobro. Okršaji među kriminalcima i narko-dilerima su nikad brutalniji, a to su danas osetili i nevini građani, slučajni prolaznici, koji umalo nisu stradali u eksploziji automobila-bombe.

Sve je počelo u oktobru 2016. godine, kada je ubijen jedan od vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković zvani Sale Mutavi. Od tada je krenula serija okršaja na beogradskom asfaltu. Pucnjave i prebijanja su sve učestalija, a postoji i popriličan broj okršaja koji se završe “samo” batinanjem, koji ni ne dođu do javnosti. Četiri velika incidenata desila su se u prethodnih mesec dana.

Evo retrospektive ubistava i nasilja koje su pogodili Beograd u prethodnih pet meseci:

Sve je počelo u oktobru 2016. godine, kada je ubijen jedan od vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković zvani Sale Mutavi.

Od tada je krenula serija okršaja na beogradskom asfaltu. Pucnjave i prebijanja su sve učestalija, a postoji i popriličan broj okršaja koji se završe “samo” batinanjem, koji ni ne dođu do javnosti. Četiri velika incidenata desila su se u prethodnih mesec dana.

Evo retrospektive ubistava i nasilja koje su pogodili Beograd u prethodnih pet meseci:

Slobodan Dinulović (ranjen 15.11.2016)

Polovinom novembra povređen je Slobodan Dinulović, koji je odranije poznat policiji, u Ustaničkoj ulici kod broja 234.

On je imao posekotine na vratu i nozi, i iz MUP-a su potvrdili da povređeni ima ubodne rane. Prijavljeno je da su se u okršaju koristili i pištolji.

Milomir Jovanović Miki (ubijen 14.1.2017)

Milomir Jovanović (46) zvani Miki, kum Dejana Stojanovića Keke, vođe novobeogradskog klana, ubijen je iz snajpera dok je bio na sahrani u Sopotu. On je pogođen snajperskim hicem dok je posle sahrane prilazio džipu.

Prema informacijama, ubica je pucao sa obližnjeg brda, a čula su se tri prigušena hica -Jovanović je pao kao pokošen.

Ubica je iskoristio pometnju okupljenih i uspeo da pobegne.

Navodno, Jovanović je pre dvadesetak godina trgovao devojkama iz istočne Evrope, a u poslednje vreme se, prema operativnim podacima policije, dovodio u vezu sa distribucijom narkotika na Novom Beogradu.

Vlastimir Milošević (ubijen 30.1.2017)

Karatista Vlasimir Milošević (34) ubijen je 30. januara na tramvajskim šinama u ulici 27. marta. Veljko Belivuk (32) zvani Velja Nevolja, vođa navijača Partizana, uhapšen je zbog sumnje da je je ubio Miloševića, šefa agencije za obezbeđenje prestoničkih klubova. Beogradski mediji su špekulisali da ga je likvidirao zbog borbe za prevlast u obezbeđivanju prestoničkih klubova, koji su najprofitabilnije narko-tržište.

Pošto je Milošević odbio da se povuče Belivuk je rešio da ga likvidira.

Nikola Vavić (ranjen 29.1.2017)

Nikola Vavić (27), mlađi brat vođe navijačke grupe “Alkatraz” Aleksandra Vavića, i Miloš Nikolić (28) ranjeni su u pucnjavi na Terazijama oko 3 sata ujutru, ispred jednog beogradskog poznatog kluba.

Obojica su upucani u noge i zbrinuti u Urgentnom centru. Nisu bili životno ugroženi.

Sukob su, prema pisanjima beogradskih medija, izazvali Vavić i Nikolić koji su u klubu provocirali dvojicu momaka i dobacivali za njihov sto. Ubrzo su svi nakon verbalnog okršaja izašli ispred lokala gde se u tuču priključilo još nekoliko mladića, pasu im pucali u noge.

Ivan Ćirić (ranjen 8.2.2017)

Ivan Ćirić (38) teško je povređen u eksploziji automobila u pokretu u naselju Braće Jerković.

On je vozio “citroen pikaso” kada je dignut u vazduh. Inače, povređeni je odranije poznat policiji. Kako saznajemo, u pitanju je narko-diler, koji je već nekoliko puta privođen zbog trgovine narkoticima.

Njega su, kako nezvanično saznajemo, već dva puta pokušali da ubiju. Ivan je preživeo i treći atentat, a trenutno je hospitalizovan i ukazuje mu se hitna medicinska pomoć na VMA.

Na njegovu inicijativu, očekuje se da ga uskoro prebace u Urgentni centar. On je najverovatnije praćen, jer živi u blizini mesta gde se dogodila nesreća.

Podsetimo, prošla godina je takođe bila crna i za navijački svet, jer je bilo čak šest ubistava za osam meseci.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

NOVINAR ZATRESAO CELU DRŽAVU TEKSTOM: MRZIMO NOVAKA JER NIJE KUKAVICA KAO MI AUSTRALIJANCI!

Tekst kolumniste portala “Spektator”, Džejmsa Mekfirsona izazvao je ogromne potrese u Australiji! Zašto je tako, …