Home / AKTUELNO / NEKO NOĆU BACA CVEĆE NA MESTO GDE JE UBIJENA JELENA- Vladimir Marjanović misli da se UBICA VRAĆA NA MESTO ZLOČINA!

NEKO NOĆU BACA CVEĆE NA MESTO GDE JE UBIJENA JELENA- Vladimir Marjanović misli da se UBICA VRAĆA NA MESTO ZLOČINA!

5004Foto: Telegraf

Šta god da kažemo, opet će se okreniti protiv nas. Moj sin je čist. I mi čekamo da se uhvati ubica – rekao je Vladimir Marjanović

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice Jelene Marjanović kaže za Telegraf da ni on, a ni Zoran više ne žele da komentarišu natpise u medijima koji se pojavljuju ovih dana. On tvrdi da je njegov sin čist i da nijedan član njihove porodice ne bi nažao učinio Jeleni koja je, kako kaže, bila stub njihove porodice.

– Šta god da kažemo, opet će se okreniti protiv nas. Moj sin je čist. I mi čekamo da se uhvati ubica. Ni Zoran, ni bilo ko iz naše kuće nema veze sa ubistvom. Svi mi nju volimo – kaže Vladimir Marjanović za Telegraf.

Na pitanje da li će sutra ili preksutra, kada je tačno dva meseca od nestanka, odnosno ubistva pevačice obići nasip i izaći na groblje, kaže da oni tamo idu svakodnevno.

– Idemo čak i noću jer neko konstantno baca cveće. Ubica se, očigledno, vraća na mesto zločina. Juče, pošto je ploča postavljena neko se autom motao po nasipu. Čas je parkirao, čas je vozio – tvrdi Vladimir.

Ekipa Telegrafa obišla je nasip gde je juče u znak sećanja na ubijenu Jelenu Marjanović podignuta spomen – ploča. Na mestu gde je ona podignuta, a gde je pronađeno unakaženo Jelenino telo, danas nije bilo nikoga.

(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …