Home / AKTUELNO / NEMCI SE JAVNO SPRDAJU NA RAČUN ZAPADNIH MEDIJA: „Mediji za sve krive Putina, ako nekome nestane mačka, sigurno ju je on pojeo“ (VIDEO)

NEMCI SE JAVNO SPRDAJU NA RAČUN ZAPADNIH MEDIJA: „Mediji za sve krive Putina, ako nekome nestane mačka, sigurno ju je on pojeo“ (VIDEO)

putin

Nemačka komičarka Liza Fic, govoreći tokom antiratnog protesta u Minhenu, pozvala je na kraj rata kao „biznisa vrednog više milijardi dolara“ .

Ficova je rekla demonstrantima da je „naivno“ verovati da ratovi počinju tako što postoji sukob između dve države koji kasnije eskalira.

– Sedam zemalja za pet godina! Za mene to znači da više ne možemo priuštiti sebi da se oslanjamo na političare ili masovne medije. Moramo da tražimo razloge i objašnjenja sami, korak po korak.

Ne možemo ostati u mraku – rekla je nemačka komičarka u svom govoru, koji prenosi Raša tudej.

Ona je kritikovala sukob u Ukrajini govoreći da je plaćeno pet milijardi dolara da bi se svrgnuo prethodni režim.

– Cilj je bio da Ukrajina prvo uđe u EU i na kraju u NATO.

Početkom januara 2017. godine, američka tenkovska brigada raspoređena je 150 kilometara od Sankt Peterburga, što je uglavnom nezapaženo od strane javnosti.

Naši mediji ne obraćaju mnogo pažnje na ove pretnje. Umesto toga, oni za sve krive Putina. Ako nekome nestane mačka, sigurno ju je Putin pojeo – izjavila je Fricova.

Ovo nije prvi put da ova nemačka komičarka daje antiratne izjave.

Pre nekoliko meseci ona je komenatrišići NATO pakt rekla da taj savez za nju predstavlja „neku vrstu vukodlaka, tuđina i čudovišta“.

Pogledajte video:


(Agencije)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …