Home / AKTUELNO / NEŠTO SE OPASNO DEŠAVA U BRITANIJI: Hitan sastanak, pozvani svi članovi kraljevske porodice!

NEŠTO SE OPASNO DEŠAVA U BRITANIJI: Hitan sastanak, pozvani svi članovi kraljevske porodice!

engleska- kraljica- elizabeta 2

Osoblje britanske kraljevske porodice iz rezidencija širom Ujedinjenog Kraljevstva kao i svi članovi porodice hitno su pozvani u London, a spekuliše se da je u pitanju dramatična situacija sa zdravljem 91-godišnje kraljice Elizabete ili njenog supruga, 95-godišnjeg Filipa.

Najavljeno je da uskoro svima pozvanima trebao obratiti Lord Čamberlajn, jedan od najbližih kraljičinih pomoćnika.

Uprkos svojim godinama, Elizabeta redovno obavlja svoje službene dužnosti iako ih je u poslednje vreme smanjila, prenevši ih na druge članove porodice.

Tako je u sredu u palati primila britansku premijerku terezu Mej kako bi obeležila raspuštanje parlamenta radi prevremenih izbora.

Ispitivanja javnog mnjenja pokazuju da je Elizabeta i dalje jako popularna među Britancima, a kraljevski savetnici kažu da je malo verovatno da će abdicirati.

Mediji su se rano jutros okupili ispred Bakingemske palate posle objave da se „nešto neuobičajeno dešava u palati“.

„Iako se slični sastanci organizuju povremeno, ovog puta je sastanak sazvan u poslednjem trenutku što ukazuje da će nešto značajno biti saopšteno“, navode britanski mediji.

(Dejli mejl)

Check Also

MISTERIJA SMRTI MLADIĆA U BANJIČKOJ ŠUMI: POLIO SE BENZINOM I ZAPALIO! NA GROBU RODITELJI PRONAŠLI ČUDNE ZNAKOVE (VIDEO)

Mladić Filip S. se pre nedelju dana polio benzinom i zapalio u Banjičkoj šumi. Nekoliko sati kasnije …