Home / AKTUELNO / NEVEROVATNO ZLONAMERNE OPTUŽBE IZ KANADE: Đoković ne igra jer je uhvaćen u..

NEVEROVATNO ZLONAMERNE OPTUŽBE IZ KANADE: Đoković ne igra jer je uhvaćen u..

djokovic

Strahovit pad u igri u poslednjih godinu dana Novaka Đokovića i pauza do kraja sezone rezultat su toga što je uhvaćen u dopingu, optužio je srpskog asa ugledni kanadski radio RDS.

Kanađani su bez problema optužili Đokovića da je koristio doping, na osnovu njihovih „poverljivih izvora iz sveta tenisa“, a tekst sa portala ovog radija preneli su brojni svetski mediji.

Autorka teksta Helen Peletije je napisala:

– Novak Đoković je uhvaćen u dopingu? Prolaze nedelje i nedelje, a glasine i dalje kruže. Posle razgovora sa prijateljima i kolegama koje imaju veze u svetu tenisa i putuju tokom cele sezone po turnirima, saznala sam da mnogi od njih misle da je Novak Đoković, koji je završio sezonu, uhvaćen u dopingu i da je zaštićen od strane Svetske teniske asocijacije.

Neki se pitaju zašto se desio ovaj nagli i ogroman pad u njegovoj igri, zbog čega je prošle godine bio daleko ispod njegovih fenomenalnih fizičkih mogućnosti, koje je pokazivao još od 2011. godine.

Šta je sa njegovim ličnim problemima? Da li je ovaj hronični problem sa ramenom, koji vuče nekoliko godina, samo običan izgovor? Da li je uzeo odmor da bi se fizički oporavio i oživeo svoj talenat?

U svakom slučaju, kruže glasine koje sam čula sa više strane i moram da priznam da neke od njih dolaze od ljudi iz mog okruženja koje veoma mnogo poštujem – napisala je novinarka Peletije.

Ne tako davno slični tekstovi i optužbe su dolazile na račun Rafaela Nadala, bez ijednog dokaza, pa je Španac najavio da će tužiti redom.

Sada je na potezu Novak Đoković.

(Informer)

Check Also

KOMANDANT KOJEG I VUČIĆ MORA DA SLUŠA JE OVAJ ČOVEK (ZAPANJUJUĆ VIDEO)

Jedini čovek kojem Vučić ne sme da oponira je Predrag Kon. Uostalom, to ste već …