Home / AKTUELNO / Njegov telefon pronađen na mestu ubistva Jelene Marjanović a odjednom je i on UBIJEN (VIDEO)

Njegov telefon pronađen na mestu ubistva Jelene Marjanović a odjednom je i on UBIJEN (VIDEO)

500

Nikola Ostojić, vlasnik pekare u Resavskoj, koji je pronađen mrtav četiri dana nakon što je nestao, nije imao neprijatelje, tvrde njegovi poznanici koji su se našli na mestu gde je pronađeno telo.

Njegovo telo nađeno je danas u staklorezačkoj radnji u istoj ulici. On je nestao u petak, 3. novembra, oko 18.30 sati. Poslednji put je viđen u Resavskoj ulici, kada je na sebi imao crnu jaknu, preneli su mediji. Nikola Ostojić je rodom iz Prijepolja.

Ono što je posebno zanimljivo je što su mediji preneli da je njegov mobilni pronađen pre par dana na nasipu na Borči, na kom je ubijena pevačica Jelena Marjanović. Staklorezac ubio prijatelja zbog 20.000 evra Nikola Ostojić, vlasnik pekare u Beogradu, koji je nestao u petak popodne 3. novembra, pronađen je mrtav. Policija u Beogradu uhapsila je F.Gavranovića (31) osumnjičenog da je ubio Ostojića i odredila mu zadržavanje od 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u prestonici, saopšteno je iz MUP-a.

Kako “Novosti” saznaju Ostojić je došao kod vlasnika staklorezačke radnje “Gavranović” koji mu je bio i prijatelj. Ostojić je kod sebe imao 20.000 evra, a novac je hteo da uloži u kupovinu lokala. Pretpostavlja se da je motiv ubistva upravo taj novac, s obrzirom na to da je Gavranović bio u dugovima. Inače, juče se pojavila nepotvrđena informacija da je njegov mobilni telefon lociran u blizini borčanskog nasipa. To, međutim, nije mogao da potvrdi njegov poznanik, jedan od ljudi koji su podelili apel putem društvenih mreža. – Nikola mi je poznanik. On je dobar otac i muž. U Resavskoj drži pekaru. Porodičan i ozbiljan čovek. Nikakve kontroverze o njemu ne postoje. On je vredan, radan čovek – rekao je, za “Novosti”, Ostojićev poznanik.

Pogledajte video:

(Espreso.rs,Novosti.rs)

Check Also

MAĐARSKI ANALITIČAR: BRISEL JE VEĆ PREŠAO CRVENU LINIJU PROVOCIRAJUĆI RUSIJU, NEĆE SE OVO DOBRO ZAVRŠITI..

Mađarski politikolog Mikloš Kevehazi izneo je stvarne razloge za nastavak antiruskog političkog kursa EU, koji …