Home / AKTUELNO / NOVA HAPŠENJA ČLANOVA GRUPE “PRAVDA ZA DAVIDA”

NOVA HAPŠENJA ČLANOVA GRUPE “PRAVDA ZA DAVIDA”

Policija je ponovo privela dvoje članova grupe “Pravda za Davida”, Sofiju Grmušu i Ozrena Perduva, potvrdio je agenciji Beta njihov advokat Milan Malešević.

On je rekao da mu još nije poznato zbog čega su pozvani u policiju, da li kao okrivljeni ili u svojstvu svedoka i da će više informacija imati nakon što se vidi sa svojim klijentima u policijskoj stanici.

Njih dvoje su bili uhapšeni 30. decembra, a posle 24 časa provedena u policiji pušteni su na slobodu.

Na teret im se stavljalo narušavanje javnog reda i mira tokom skupa “Pravda za Davida”

Tada je privedeno još nekoliko članova grupe “Pravda za Davida”, ali i ostalih građana koji su se zatekli na Trgu Krajine.

Policija još traga za Davorom Dragičevićem, ocem ubijenog mladića Davida Dragičevića, koji je poslednji put viđen 30. decembra oko 23 sata u blizini džamije Ferhadije.

Policija je zabranila sva dalja okupljanja grupe “Pravda za Davida”.

Majka ubijenog mladića Suzana Radanović za večeras u 18 časova ponovo je pozvala građane Banjaluke da dođu u portu crkve Hrista Spasitelja u Banjaluci i zapale sveće za njenog ubijenog sina.

Ona je navela da grupa “Pravda za Davida” postoji i da će postojati sve dok “ubice njenog sina i njihove pomagače ne stigne pravda”.

“Nastavljamo brobu za istinu i pravdu. Mirno i dostojanstveno. Idemo do kraja”, napisala je Radanovićeva na stranici grupe “Pravda za Davida” na Fejsbuku.

(Beta)

Check Also

VELIKI UDAR: STRUČNJACI UPOZORAVAJU DA SLEDI DRASTIČAN PAD STANDARDA..!

Poslednjih nedelja, cene osnovnih životnih namirnica i goriva drastično su skočile. Za naredni period se …