Home / AKTUELNO / NOVI DETALJI JEZIVOG UBISTVA KOD KNJAŽEVCA: „Danima sam planirao zločin kada sam čuo da hoće da me ostavi“

NOVI DETALJI JEZIVOG UBISTVA KOD KNJAŽEVCA: „Danima sam planirao zločin kada sam čuo da hoće da me ostavi“

500Dani sreće su brzo prošli, sve je prokockao, a Irenu je počeo da maltretira. Htela je da se razvede, a on ju je izmasakrirao – kaže kroz suze Ienina majka

Dejan Cvetković nožem je zaklao svoju suprugu Irenu pred sinom (11) u selu Drenovac kod Knjaževca jer je htela da ga ostavi. On je neposredno pre krvavog zločina napustio je lečenje u knjaževačkom zdravstvenom centru, gde se prijavio na sopstveni zahtev “zbog suicidnih ideja”.

Cvetković, koji je inače u čitavom selu poznat kao kockar s nadimkom Mendoza, izmasakrirao je suprugu nakon svađe zbog novca koji je navodno prokockao.

– Kada sam saznao da hoće da me ostavi, postao sam opsednut idejom da ubijem suprugu Irenu. Danima sam planirao zločin, a onda sam svoj plan sproveo u selo – rekao je ubica Dejan na saslušanju.

Irenina majka Mirjana Radosavljević kaže da je njena ćerka bila udata za prevaranta i kockara. Kaže da ju je Dejan na prevaru namamio da se uda čim je završila medicinsku školu.

– Obećavao joj je da će živeti u Italiji, gde je radio. Dani sreće su brzo prošli, sve je prokockao, a Irenu je počeo da maltretira. Htela je da se razvede, a on ju je izmasakrirao – kaže kroz suze Ienina majka.

Prema njenoj priči Irena više nije mogla da trpi nasilje, pa je napustila supruga, a on je desetak dana pre zločina bio hospitalizovan na psihijatriji.

– Iz bolnice je slao preteće poruke mojoj sestri. Rekao je da će Irenu zaviti u crno čim izađe. Kako je primljen na lečenje na lični zahtev, mogao je da izađe kad hoće. To je i učinio – priča brat ubijene irene Ivana Radosavljević.

500Foto: Večernje Novost

Po izlasku iz bolnice Irena i Dejan su se svađali jer je prokockao 10.000 evra. Napisao je poruku sinu: “Moraću da te ostavim bez majke koju toliko voliš. Izvini, tata ne može više da izdrži.” Onda je zgrabio nož i uputio se ka supruzi, piše Srpski Telegraf.

Irena je, priča izvor, toliko jaukala da ju čula svekrva. Ubica ju je nekoliko puta ubo u leđa, pa ju je dokrajčio.

Jedan od komšija kaže da je zatekao jeziv prizor i da je ostao u šoku zbog svega što je zatekao.

– Bio sam šokiran kada sam zatekao Dejana iznad Irene, koja je ležala u lokvi u krvi. Kad nas je video, Dejan je navodno pokušao da se ubije, ali mislim da se nije ni ubo nožem – rekao je komšija.

(Telegraf.rs)

 

 

 

 

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …