Home / AKTUELNO / NOVI DETALJI JEZIVOG UBISTVA U BEOGRADU- UBIO SUPRUGU SA 50 UBODA NOŽEM: Bio je depresivan, nije spavao po 7 dana!

NOVI DETALJI JEZIVOG UBISTVA U BEOGRADU- UBIO SUPRUGU SA 50 UBODA NOŽEM: Bio je depresivan, nije spavao po 7 dana!

Miroljub Petrović (63) je juče, 16. maja nešto pre devet sati izjutra, ubio svoju suprugu Snežanu Radivojević Petrović (57) u stanu u Ustaničkoj ulici 118 na Konjarniku, sa više od 50 uboda nožem, a zatim je pokušao da se ubije, izvestili su juče mediji!

501Foto: jugmedia.rs

Dan nakon ubistva, pojavile su se nove informacije u vezi ovog događaja. Naime, prema nezvaničnim informacijama, na osnovu ukočenosti tela ubijene Snežane, ubistvo se dogodilo dva sata iza ponoći, međutim, neke komšije tvrde da su videli tog jutra majku i ćerku kako razgovaraju ispred vrata stana.

Njihova ćerka Una, prema informacijama nije bila u stanu, a kada je pokušala da uđe, nije mogla da otvori vrata. S obzirom da joj niko nije otvarao, ona je pozvala policiju. Kada su pripadnici MUP uspeli da uđu unutra, zatekao ih je horor.

Telo nastradale žene je ležalo u lokvi krvi, a prvi rezultati su pokazali da je Miroljub Snežanu izbo više od 50 puta, dok je najveći broj rana, oko 35, bilo u predelu stomaka, objavile su Novosti.

Podsetimo, Miroljub Petrović i njegova supruga Snežana Radivojević Petrović živeli su u Vranju, a uBeograd su došli jer je on bio upućen na psihijatrijsko lečenje i juče je trebalo da ima prvi pregled.

– Ne znam zašto se ovo dogodilo – rekao je juče novinarima njihov porodični prijatelj koji je došao kako bi slomljenu Unu udaljio s mesta ubistva, pa dodao:

500

Foto: Telegraf, vranje.org.rs

 Miroljub je bio menadžer u jednoj kompaniji, a Snežana kustos muzeja. Bili su normalni ljudi, a Una im je jedino dete. Iškolovali su je i redovno joj dolazili u posetu, pošto živi u Beogradu otkako je krenula na studije.

Pored porodičnog prijatelja, i komšije su u šoku, a većina njih je za tragediju čula preko medija.

– Kada sam krenula u prodavnicu, videla sam majku i ćerku kako razgovaraju, a kada sam se vraćala iz iste, njih dve su i dalje bile ispred ulaznih vrata – rekla je komšinica Aida.

Inače, u Beograd je došla Snežanina sestra koja je odsela kod Petrovićevih komšija, ali nije želela da daje nikakve izjave za medije.

 Imao je problema na poslu i bio je u dubokoj depresiji zbog svega toga. Nekada po sedam dana nije spavao i trebalo je da se leči u Beogradu – ispričala je jedna od rođaka porodice Petrović za ovaj list.

(Telegraf.rs)

Check Also

POJAVIO SE SVEDOK KOJI TVRDI DA SE ZNA KO JE UBIO GARDISTE (VIDEO)

Advokat porodica ubijenih gardista Predrag Savić izjavio je u Danu uživo da se “polako kruni …