Home / AKTUELNO / NOVI DETALJI STRAVIČNOG MASAKRA: Koljač iz Mirijeva ušetao u policiju i priznao ubistvo- Onda se, odjednom skinuo skroz!

NOVI DETALJI STRAVIČNOG MASAKRA: Koljač iz Mirijeva ušetao u policiju i priznao ubistvo- Onda se, odjednom skinuo skroz!

Foto-ilustracija: freeimages.com/nickobec, Profimedia
Foto-ilustracija: freeimages.com/nickobec, Profimedia

Milan Vićentić (33) iz beogradskog naselja Mirijevo, koji je u nedelju u zoru zaklao majku Ljubinku (51) , pa go i krvav pošao u policiju, skidao je garderobu sa sebe i u pritvoru, pa čak i na saslušanju pred tužiocem.

On je sve vreme pričao nešto nepovezano i niko ga ništa nije razumeo, pa je konstatovano da nije u stanju da iznese odbranu.

Vićentić je juče oko podneva doveden iz ćelije u beogradsko Više tužilaštvo.

– On je u takvom psihičkom rastrojstvu da se već na početku videlo da neće biti sposoban da iznese svoju stranu priče na optižbe da je ubio svoju majku Ljubinku.

Nije mogao da odgovori čak ni na najprostija pitanja, poput: kako se zove i gde živi – navodi izvor “Informera”.

On dodaje da je okrivljeni Vićentić pričao neke nepovezane i nebulozne stavri, koje nemaju veze sa tužiočevim pitanjima.

– Pričao je o odlasku u raj i o anđelima. Pominjao je demone i neke fantazije. U jednom trenutku je ustao i počeo da svlači odeću sa sebe.

Svi su bili u šoku. Tužilaštvo je potom zatražilo od sudije za prethodni postupak da mu odredi pritvor, a okrivljeni će sigurno biti poslat u Specijalnu zatvorsku bolnicu – rekao je on.

Vićentić se, inače, slično ponašao i pre toga u ćeliji. Njegov polazak na saslušanje malo se odužio dok ga policajci nisu nagovorili da obuče odeću.

Njegov advokat Nebojša Perović potvrdio je da njegov klijent nije bio u stanju da iznese odbranu.

– Zbog daljeg postupka ne mogu da iznosim u javnost detalje ovog slučaja i ne mogu da govorim o zdravstvenom stanju svog klijenta – rekao je advokat.

(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …