Home / AKTUELNO / NOVI DETALJI ZLOČINA U ZAJEČARU: Monstrum je živeo sa draganom (46), dugovao joj je 3.000 evra, a onda je ona nestala.. (VIDEO)

NOVI DETALJI ZLOČINA U ZAJEČARU: Monstrum je živeo sa draganom (46), dugovao joj je 3.000 evra, a onda je ona nestala.. (VIDEO)

zatvorenik- zatvor- covek– Ovo je strašno. Ja sam u šoku da je nesto ovako bilo kome moglo da padne na pamet. Brat mi je, ali se stidim. Slavili smo prvi rođendan moje ćerke i slavlje je pretvorio u sahranu – priča potreseni Perica Rajković

Perica Rajković, brat ubice Vladice Rajkovića, koji je u subotu silovao i ubio devojcicu Anđeliju u strašnom zločinu u Zaječaru, za Telegraf kaze da se stidi što je njegov brat i da je u šoku. Svirepi čin se desio na proslavio prvog rođendana njegove ćerkice.

– Ovo je strašno. Ja sam u šoku da je nešto ovako bilo kome moglo da padne na pamet. Brat mi je, ali se stidim. Slavili smo prvi rođendan moje ćerke i slavlje je pretvorio u sahranu – priča potreseni Perica Rajković.

Perica za svog brata kaže da je ceo život problematičan, da je krao po selu i uvek pravio neke probleme, kao i da je bio u dugovima.

– Dugovao je pare svima. Uzimao je i od zelenaša, i od ove žene Dragane, koja je nestala. Kažu da ju je on ubio. Sinoć je policija bila sve vreme ovde, tragala za njenim telom. Vladica se bio maltene preselio kod nje. Bili su u nekom odnosu, dugovao joj je 3.000 evra, navodno joj je vraćao taj dug drugačije, a onda je nestala – kaže zabrinuti šokirani brat ubice.

Podsetimo se zverskih zločina.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …